fbpx

7 reguli pentru desăvârșirea ta lumească și spirituală

1. Înțelege, acceptă, integrează că lumescul și spiritualul sunt două aspecte care se completează reciproc, și că nu poți ajunge la desăvârșirea ta totală decât dacă lucrezi la ele simultan și devin convergente, rotunde, se susțin reciproc. Doar așa ajungi complet, invulnerabil, perfect, iar viața ta devine o Capelă Sixtina a Luminii și Bucuriei.

2. Conștientizează că singura ta Sursă este Dumnezeu. Uneori Sursa lucrează prin alți oameni, dar oamenii sunt canalul, instrumentul, nu destinația.

3. Orice alegere importantă ai de făcut în viață, întreabă-te dacă te apropie sau te îndepărtează de manifestarea dumnezeirii din tine, și alege în funcție de asta. Nu poți greși. Chiar dacă pe termen scurt uneori pare că ai pierdut, poate, o “oportunitate”, în timp vei înțelege sensul superior și faptul că doar ai fost ferit de o capcană care arată tentant.

4. Banii sunt cea mai importantă energie de schimb inventată de om. Învață să îi respecți și să îi atragi, înțelegând că sunt tot o unealtă, nu un scop, și că au o valoare doar când sunt în mișcare. Când stau pe loc nu au nici o valoare. Sunt simple hârtii colorate, sau numere în bănci.

5. Sex-ul nu este o destinație, după ce ajungi să ai foarte mulți bani, chiar dacă banii sunt o energie de schimb cu care poți cumpăra (în diferite forme și maniere – uneori maniera se cheamă “căsătorie”) sex. Este una dintre tentațiile bărbaților și una dintre motivațiile primare pentru care se luptă pentru bani și putere. Să ajungă masculul alfa care are acces la cea mai atractivă femelă, sau la cât mai multe femele. Suntem oameni, creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Suntem mai mult decât niște animale. Putem alege sa fim dumnezei. Sau putem alege sa trăim la nivelul unui lup sau leu. Sexul este doar un schimb de energie și o transformare de energie, așa cum mâncarea sau respirația este una. Nu transforma sexul sau mâncarea în rațiunea pentru care trăiești. You are better than that.

6. Alege sa ai un impact benefic în jurul tău, pe raza ta. Dăruiește. Cu cât dăruiești mai mult, cu atât Universul îți dă mai mult, și raza ta se mărește. Nu te opri niciodată din a dărui. Nici Soarele nu se oprește. Nici Pământul. Nici Dumnezeu. Iar tu ești, la un loc, și Soare, și Pământ, și Dumnezeu.

7. Fii prezent. Fii tu cu tine. Doar fii. Fii.

RA, fondator School of Light
schooloflight.ro