fbpx

7 semne după care recunoști adevărata prietenie și adevărata iubire

1. E o legătură a sufletelor care transcende spațiul și timpul. Poți să nu mai vezi acel om timp de 20 de ani, iar prospețimea și intensitatea a ceea ce simți pentru el să nu se fi schimbat deloc.

2. Dacă unul dintre voi are o încercare a vieții, celălalt e acolo 100%, fără a-și face nici un fel de calcule privind costul în timp, bani, efort, imagine, planuri ratate. Toată viața lui e în așteptare până treci tu puntea, apoi și-o reia cu grație, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

3. Când îl atingi, indiferent care ar fi genul vostru, simți că energia lui este plăcută, hrănitoare, vindecătoare, înălțătoare, ca un vin vechi de soi care îți ridică brusc ființa și te hrănește, îți vindecă orice durere sau lipsă.

4. Oriunde v-ar duce viața, orice rang social sau poziție materială ar avea vreunul, celălalt îl va trata ca pe egalul sau. Dacă ar avea un palat, și prietenul ar veni în mijlocul balului regal, n-ar avea o tresărire să își cedeze locul din capul mesei, și să își pună prietenul acolo, alături de regii și reginele acestei lumi, spunându-le că acest om este Prietenul său, sau Iubirea sa.

5. Ești cel căruia îi încredințează tainele mari ale sufletului său, căruia îi pune sufletul său în mâini, cu încredere, iar tu îl primești cu grijă, ca pe un juvaier de mare preț. Ești cel căruia îi încredințează visele cele mai îndrăznețe, năzuințele cele mai curate și înalte.

6. Dacă ar fi ultima zi pe Pământ, este omul cu care ai vrea să îți petreci ultima zi, și același lucru este valabil și pentru el.

7. Pentru tine, se va strădui să fie un om mai bun, mai luminos, mai special, pentru că asta este ceea ce tu inspiri în el. Și îți va spune, cândva, că tu ești cel care l-ai inspirat și motivat  spre culmile posibilului și imposibilului acestei lumi și ale propriului său spirit.

RA, Fondator School of Light
schooloflight.ro