fbpx

Câteva adevăruri spirituale

1. Cel mai de preț bun al tău este STAREA ta. Din starea pe care o ai generezi toate rezonanțele, și îți creezi propria realitate. Nu lăsa pe nimeni să îți afecteze negativ starea, pentru că este cea mai mare pierdere pe care o poți suferi. Banii, relația, cariera, sănătatea și orice altceva, merg în sus, sau în jos, funcție de starea ta. Circumstanțele exterioare, de oameni și situații prin care se întâmplă asta sunt doar detalii. Sursa este starea ta interioară.

2. Cel mai important punct de rezistență în starea ta este relația ta cu Dumnezeu.

3. Singura Sursă a tot ceea ce se manifestă pozitiv în viață ta este Dumnezeu. Singura Sursă a tot ce se manifestă negativ în viață ta este propria ta Ignoranță.

4. Cel mai important Dialog este cel pe care îl porți cu tine. Ceea ce îți spui determină ceea ce crezi. Ceea ce crezi determină ceea ce faci. Ceea ce faci determină succesul și împlinirea vieții tale.

5. Cel mai important Om din viața ta este acela care te ajută să crești în Lumină și Energie.

6. Banii sunt o energie neutră, nu sunt nici buni, nici răi, și reprezintă expresia a ceea ce îți dai voie să crezi despre tine că este posibil.

7. Lumina și energia se pot materializa în bani, dar banii nu se pot transforma în lumină și energie, ci doar le pot susține. Spiritualul și materialul sunt două fațete ale realității tale, dar nu sunt pe același plan. Realizează ierarhia și trăiește conform ei.

8. Niciodată nu e prea devreme să cazi, spiritual sau material, niciodată nu e prea târziu să te ridici. Un tâlhar s-a mântuit pe cruce.

9. Cea mai mare înțelepciune a vieții e compasiunea față de toți și de toate. Nu intra în rolul de victimă, nici de salvator. Nu faci decât să învârți roata karmică. Compasiunea este singura cale non-karmică.

10. Onorează-te pentru minunea care ești și nu permite nimănui să te diminueze în proprii tăi ochi, pentru a se înălța el.

RA, fondator School of Light