fbpx

Cele 9 forme de putere pe care le poți accesa

1. Puterea cuvântului. Cele mai puternice și transformatoare cuvinte sunt acelea pe care ți le spui ține însuți.

2. Puterea imaginației. Gândul te poate duce până la granițele lumii cunoscute, imaginația te poate duce dincolo de ea și te poate împuternici să transformi lumea în care trăiești.

3. Puterea iubirii. Iubirea poate muta munții din loc. Dacă nu ești încă convins de puterea tranformatoare a iubirii, privește o cloșcă când un animal de 50 de ori mai mare ca ea se apropie de pui.

4. Puterea gândului. Gândul este creator. Gândul este energie. Gândul este cărămida lumii. Orice există a fost mai înainte de toate un gând în mintea cuiva. Tu însuți ai fost un gând în Mintea Divină.

5. Puterea voinței. Voința poate orice. If there is a will, there is a way. Nimic nu poate sta în calea voinței tale de oțel.

6. Puterea motivației. Un om sau o întâmplare care te inspiră îți poate transforma într-o clipă viața. Alege-ți să fii motivat de oameni și realități care te înalță, și vei zbura de-a dreapta lor printre stele.

7. Puterea gândirii pozitive. Așteaptă-te la ce e mai bun de la viață, și vei trăi tot ceea ce viața are mai bun de oferit.

8. Puterea credinței. Credința ta transformă plumbul în aur, transformă visele în realitate, transformă omul în Dumnezeu.

9. Puterea de a o lua de la capăt. În viață nu eșuezi decât atunci când renunți.

RA, fondator School of Light