fbpx

Crezurile mele

1. Cred că omul este un alchimist, și că se poate transforma pe sine în aurul luminic.

2. Cred că trăim într-un lichid amniotic al energiei, legați ombilical de mama noastră cerească prin canalul de energie care ne traversează centrii energetici, și merge spre Sursă, conectându-se la ea.

3. Cred că primim totul de la mama noastră cerească, că suntem perfect protejați și perfect iubiți, așa cum un copil este în burta mamei sale – și totuși suntem atât de orbi încât să ne simțim singuri și lipsiți de orice.

4. Cred că Sursa ne dă orice, atâta timp cât cerem, și o facem în limbajul în care Sursa înțelege cererea noastră. Iar singurul limbaj pe care Sursa îl înțelege este Credința că deja ai primit, pentru că pentru Sursă, orice Ea cere, se înfăptuiește imediat și este singurul limbaj pe care îl înțelege.

5. Cred că esența noastră este divină și că putem poseda cunoașterea zeilor, iar cu această cunoaștere putem avea realizări titanice pe Pământ.

6. Cred că atunci când dăruim nu pierdem nimic, doar creștem în capacitatea noastră de a fi ființe de lumină. Cred că ne-am născut pentru a dărui.

7. Cred că avem capacitatea de a vindeca orice în noi și în alții, dacă acționăm din starea de Sursă. Cred că dacă am crede suficient și am fi suficient de alchimizați în adevărata noastră natură divină am putea învia și morții, am putea transgresa legile timpului, spațiului, materiei. Și cred că este o chestiune de timp până când unii dintre noi să o facă din nou.

8. Cred într-o Frăție a Luminii. În care omul nu mai este lup pentru om, ci frate pentru frate, soră pentru soră, în care nu mai există competiție, ci cooperare, în care nu mai există luptă, ci iubire și dăruire.

9. Cred că Iisus a venit să ne arate calea spre noi înșine, spre ceea ce este și poate fi Omul. Poate că omenirea nu a fost suficient de pregătită atunci și cu siguranță nu este pregătită nici acum. Dar unii oameni au fost pregătiți atunci. Poate și mai mulți vor fi pregătiți acum.

10. Cred că adevărata noastră comoară este în Cer, chiar dacă este adunată aici, pe pământ. Și constă în toate semințele de bine, de iubire și adevăr pe care le-am sădit în sufletele altor oameni. Comoara noastră este binele pe care l-am făcut, Lucrarea pe care am făcut-o pentru semenii noștri, aducându-i mai aproape de cine sunt ei cu adevărat, deschizându-le ochii.

RA, fondator School of Light