fbpx

Bărbatul la 35 de Ani - Puterea Succesului Autentic

- întinde-ți aripile, atinge-ți potențialul, împlinește-ți visul! -

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program care condensează tehnici, metode și procedee subtile și energetice de bază pentru dezvoltarea de cunoștințe, abilități și capacități de care ai nevoie pentru a-ți atinge adevăratul tău POTENȚIAL și a-ți crea viața conștient, exact așa cum ți-o dorești. Cursul se desfășoară pe durata a 8 săptămâni, cu predare marțea și vinerea.

În jurul vârstei de 35 de ani știi ce înseamnă succesul pentru tine, și ți-ai asumat să acționezi pentru a-l atinge. Și totuși, simți că încă ești departe de a obține ceea ce ți-ai propus, încă se petrec lucruri în viața ta ce parcă te deturnează din drum, sau te frânează. Sau poate ai un vis pe care îl păstrezi undeva în sufletul tău, dar nu îndrăznești să-l urmezi, fie nu știi cum, fie nu crezi că îți poate aduce și bucurie, și împlinire financiară. Oricât ar părea de ciudat, multe frâne din viața ta nu sunt cauzate de evenimente exterioare, ci mai degrabă de faptul că nu ai încă înțelegerea deplină a cauzalității lor, pentru a le anticipa/ evita, și încă nu ai toate abilitățile de a depăși obstacolele și de a identifica oportunitățile din drumul tău, pentru a le valorifica la maximum. Iar această înțelegere și aceste capacități ți le poți dezvolta, dacă la educația și pregătirea ta de până acum adaugi și cunoașterea autentică spirituală, ce-ți dezvăluie mecanismele și legitățile subtile, intrinseci ale realității fizice, precum și practici energetice care te pot pune în acord cu aceste legități, pentru a te potența. De fapt, cunoașterea spirituală nu este altceva decât cunoașterea realității în toate dimensiunile ei, nu doar cea perceptibilă simțurilor, ceea ce duce la o trăire cu adevărat conștientă a vieții, și astfel o direcționare, o manifestare a ei pe calea dorită de tine, pentru atingerea țelului propus.

Ia-ți acum viața cu adevărat în propriile mâini, creează-ți-o așa cum ți-o dorești, atinge cât mai curând succesul așa cum ți-l imaginezi!

Veți învăța, printre altele, despre:

 1. Multidimensionalitatea ființei. Corpuri și energii. Cum te ajută cunoașterea spirituală
 2. Ce ți-a determinat cursul vieții până acum. Rănile emoționale din copilărie și vindecarea lor
 3. Legile divine/spirituale. Cum le folosești în viața ta
 4. Clarificare a cine ești și ce vrei în viață. Succesul autentic
 5. Energia masculină. Masculinitate autentică
 6. Energia prosperității. Maximizarea prosperității
 7. Identificarea vocației. Optimizarea vieții profesionale
 8. Cum identifici și valorifici oportunitățile în viață din punct de vedere energetic
 9. Relația spirituală cu părinții
 10. Cum îți alegi partenera de cuplu și cum optimizezi relația de cuplu / energia relației
 11. Decizia de a avea un copil. Relația spirituală cu copilul tău
 12. Optimizarea relațiilor în familie
 13. Cum materializezi / cum creezi conștient. Cum îți crești puterea și controlul
 14. Conștientizarea energiilor Yin și Yang în ființa ta. Proporția și folosirea lor
 15. Cum asiguri un mediu sigur pentru tine și familia ta
 16. Credința și Relația cu Dumnezeu

Impactul acestui curs în viața fiecărui cursant este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și efectuate conform recomandărilor, în măsura în care cursantul aplică tot mai mult cele învățate în viața de zi cu zi, făcând un efort conștient de a trăi cu înțelepciune, în acord cu ceea ce a învățat, de a se identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp, veți primi de la Alexandru de două ori pe săptămână, marțea și vinerea, timp de 8 săptămâni, lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Voi, participanții, veți face aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 60 de minute pe săptămână pentru a vă dezvolta Cunoașterea Subtilă și Capacitățile de lucru conștient cu Energia.

Taxa de Curs este de 790 Ron, sau 162 Euro.

Pentru înscriere plătiți taxa aferentă :

– fie online cu card, adăugând cursul în coș aici

– sau prin transfer bancar, în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Curs Expert Protecție Subtilă, și trimiteți confirmarea de plată la contact@schooloflight.ro, însoțita de nr de telefon. Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doresc să plătească direct în euro, pot plăti în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

Cursul începe în 9 martie 2021.