fbpx

Femeia la 30 de Ani - Floare a Soarelui

- creează-ți viața conștient, așa cum ți-o dorești,
strălucește la adevăratul tău potențial! -

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program care condensează tehnici, metode și procedee subtile și energetice de bază pentru dezvoltarea de cunoștințe, abilități și capacități de care ai nevoie pentru a-ți crea viața exact așa cum ți-o dorești și a STRĂLUCI la adevăratul tău potențial. Cursul se desfășoară pe durata a 8 săptămâni, cu predare lunea și joia.

În jurul vârstei de 30 de ani ai deja o anumită experiență de viață și știi ce îți dorești. Orice dorințe, orice obiective ai în viață – o relație de cuplu fericită sau o familie frumoasă, o profesie care să-ți placă dar care să-ți aducă și satisfacții financiare, o inițiativă antreprenorială curajoasă sau pur și simplu descoperirea vocației tale și valorificarea ei,  – le poți atinge mai ușor și mai repede dacă, la educația și pregătirea ta de până acum, adaugi o cunoaștere autentică, subtilă, care să-ți reveleze cu claritate ce a determinat cursul vieții tale de până acum și cum îți poți determina în mod conștient evoluția viitoare a evenimentelor din viața ta, pentru a ți-o crea exact așa cum ți-o dorești. Această cunoaștere subtilă include cunoașterea legilor spirituale care ne determină viața, fie că noi suntem conștienți de ele sau nu, include cunoașterea propriei ființe în totalitatea ei, ca entitate multidimensională, de esență divină, precum și dobândirea practicilor energetice prin care îți pui în acord propria ființă cu legile spirituale și cu obiectivele pe care le ai în viață, astfel încât să ți le îndeplinești plenar, cât mai curând.

Ești și poți mult mai mult decât crezi, eliberează-ți potențialul și strălucește!

Veți învăța, printre altele, despre:

 1. Multidimensionalitatea ființei. Corpuri și energii. Cum te ajută cunoașterea spirituală
 2. Ce ți-a determinat cursul vieții până acum. Rănile emoționale din copilărie și vindecarea lor
 3. Legile divine/ spirituale. Cum le folosești în viața ta
 4. Clarificare a cine ești și ce vrei în viață
 5. Relația spirituală cu părinții
 6. Cum îți alegi partenerul de cuplu pentru o relație de iubire autentică pe termen lung
 7. Optimizarea permanentă a relației de cuplu. Energia relației
 8. Optimizarea vieții profesionale
 9. Cum îți identifici, urmezi și valorifici vocația
 10. Maximizarea prosperității
 11. Decizia de a avea un copil. Relația spirituală cu copilul tău
 12. Optimizarea relațiilor în familie
 13. Cum materializezi / cum creezi conștient
 14. Energia feminină. Rafinarea feminității
 15. Echilibrarea și armonizarea energiilor Yin și Yang în corp
 16. Credința și Relația cu Dumnezeu

Impactul acestui curs în viața fiecărei cursante este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și efectuate conform recomandărilor, în măsura în care cursanta aplică tot mai mult cele învățate în viața de zi cu zi, făcând un efort conștient de a trăi cu înțelepciune și iubire, de a se identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp, veți primi de la Alexandru de două ori pe săptămână, lunea și joia, timp de 8 săptămâni, lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Voi, participantele, veți face aceste teme independent, în spațiul fiecăreia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 60 de minute pe săptămână pentru a vă dezvolta Cunoașterea Subtilă și Capacitățile de lucru conștient cu Energia.

Taxa de Curs este de 790 Ron, sau 162 Euro.

Pentru înscriere plătiți taxa aferentă :

– fie online cu card, adăugând cursul în coș aici

– sau prin transfer bancar, în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Curs Expert Protecție Subtilă, și trimiteți confirmarea de plată la contact@schooloflight.ro, însoțita de nr de telefon. Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doresc să plătească direct în euro, pot plăti în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

Cursul începe în 8 martie 2021.