fbpx

Măiestrește Energia Prosperității

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program AVANSAT de 36 lecții esoterice ale abundenței și prosperității, teoretice și practice, pentru a fi cât mai constant în energia optimă a punctului tău de atracție. Cursul este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să treacă și printr-o pregătire subtilă energetico-informațională specializată avansată pe subiectul Prosperității, astfel încât, folosind aceste tehnici și metode esoterice, să elimine blocaje energetice, să-și identifice și să-și potențeze vocația și abilitățile, pentru manifestarea întregului său potențial de abundență și prosperitate, indiferent de factorii externi. Lecțiile se întind pe durata a 45 de zile.

Este un fapt cunoscut de știință că FRICA îți blochează IMUNITATEA corpului, deci cel mai rău lucru pe care îl poți face într-o situație de amenințare la adresa sănătății este sa te menții într-o stare de frică.

Însă același lucru și același mecanism se întâmplă și în privința banilor și prosperității din viața ta. Cel mai rău lucru pe care îl poți face într-o criză economică este să te menții în frică. Aceasta are asupra structurii energetice a prosperității, și mai tangibil asupra creativității și capacității tale de a genera soluții, efectul pe care îl are asupra sistemului imunitar al corpului, este o oglindă, la alt nivel.

De aceea este CRITIC să lucrezi cu tine folosind orice instrument benefic pentru eliminarea fricii și potențarea creativității și prosperității. Iar dacă vrei unul creat acum, anume pentru vremurile pe care le traversăm, alege acest curs. Este creat de Alexandru pe energia, starea și nevoile de acum, din acest an, când au loc numeroase schimbări la nivel economic și social, când avem nevoie să ne reinventăm și să ne punem în valoare toate resursele interioare, să ne identificăm vocația și să ne valorificăm talentul, abilitățile și harul. Deși este recomandat să parcurgi cursurile de prosperitate („ABC-ul Esoteric al Prosperității”, „Măiestrește Energia Prosperității” și, dacă e cazul,”Prosperitatea Esoterică a Firmei”) în ordine, nu este o interdicție să începi cu acesta. 

De ce un Curs ”Măiestrește Energia Prosperității”?
Pentru că banii ne impactează major toate aspectele vieții. Ne afectează sau ne limitează relațiile, starea de bine, petrecerea timpului liber, liniștea sufletească, sănătatea, stilul de viață.

În acest curs veți învăța, printre altele, despre:

1) A da și a primi și dezlegarea capacității de a da și a primi (practic)
2) Energia ta. Centrarea
3) Atragerea de energie pe proiectul tău (practic)
4) Creativitatea și prosperitatea
5) Termostatul banilor
6) Datorii și impactul lor pentru prosperitate
7) Echilibrarea energetică a datoriilor (practic)
8) Disciplina pașilor mici
9) Conectarea la cea mai bună variantă a ta din viitor (practic)
10) Energia vocației și a predestinării
11) Stoparea pierderilor (exercițiu practic)
12) Criza economică actuală – cea mai mare oportunitate a vieții tale
13) Încrederea în sine
14) Ancorarea încrederii în sine (practic)
15) A ține scorul
16) Sigilarea canalelor de pierdere a energiei si puterii (practic)
17) Protocol de curățare a banilor, proiectelor, conturilor, afacerilor,
oamenilor, viitorului, structurii prosperității (practic)
18) Vizibilitate – credibilitate – prosperitate
19)  Grupurile de mastermind
20) Activarea memoriilor prosperității la nivel de ADN (practic)
21) Cele 5 limbaje ale aprecierii la locul de muncă
22) Anihilarea fricilor (practic)
23) Dezdăunarea karmei financiare (practic)
24) Diferența dintre oamenii obișnuiți, milionari și miliardari
25)  Conectarea cu energia de la Facerea Lumii (practic)
26) Timpul și lucrul cu entitatea coordonatoare a timpului (practic)
27) Anihilarea ecranărilor voastre, ale vocii și vizibilității voastre (practic)
28) Dispense divine
29) Principii pentru prosperitate și succes

Un astfel de curs este puțin probabil să vă schimbe DE UNUL SINGUR situația financiară, este nevoie și de ACȚIUNE CONCRETĂ, în profesia sau afacerea dvs. Cursul va schimba karma financiară și factorul de atracție al banilor și prosperității astfel încât să fiți mult mai inspirați, mai eficienți și să scăpați de lanțurile energetico-informaționale care v-au frânat prosperitatea, să transformați energia fricii în cea a creativității, să atrageți mai ușor oamenii potriviți și oportunitățile noilor vremuri și schimbări prin care trecem în viața dumneavoastră. Vă va învăța să nu mai conduceți prin viața financiară „cu frâna de mână trasă”, dar în continuare dvs veți fi cel care va trebui să „conducă mașina”.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp, veți primi de la Alexandru pe parcursul a 45 de zile, sub forma a 36 lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Voi, participanții, veți face aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 30 min/ zi pentru a efectua exercițiile ”Măiestrește Energia Prosperității”.

Taxa de Curs este de 990 lei, sau 204 Euro pentru cei din diaspora.
Pentru înscriere plătiți taxa aferentă în contul AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, RO56INGB0000999909567886, (cont in LEI) specificând Taxă Curs Măiestrește Energia Prosperității, și trimiteți confirmarea de plată pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de nume.
Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doresc să plătească direct în euro, pot plăti în contul de euro al AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, RO08INGB0000999909651394, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

Următoarea ediție a cursului începe în 15 august 2020.