fbpx

New Life

Măiestrirea Energiei

Ce este acest program și cui i se adresează?

Un program original complex, dedicat exclusiv femeilor divorțate sau în curs de divorț/despărțire, precum și femeilor care nu sunt demult într-o relație, care își doresc o altfel de viață, o altfel de relație, o altfel de stare interioară, o altă energie, un alt simț al valorii personale și recuperarea propriei puteri.

Nu lăsa un divorț/ o despărțire să îți definească viața. Un divorț sau o despărțire nu e un eșec, e doar o reconfigurare a traseului către viața pe care ți-o dorești și pe care o meriți.

Programul NEW LIFE este un program de 6 luni care include lucrul energetic activ pentru:

 • închiderea ecologică a relației cu fostul partener
 • vindecarea rănilor emoționale
 • vindecarea relației cu părinții
 • conștientizarea tiparelor în relații
 • reconstrucția energiei personale
 • resetarea propriei valori
 • resetarea aspectului corporal
 • resetarea relației cu propria sexualitate
 • dezlegarea de cununii și relații anterioare la nivel de energie
 • expansiunea puterii și energiei personale
 • vindecarea karmei relaționale
 • claritate în cine vrei să devii, ca femeie și ca partener de cuplu
 • claritate a ceea CE VREI și NU VREI într-o relație

Programul include:

Cursurile include în program sunt pre-înregistrate de Alexandru Răducanu și se accesează online, pe platforma de e-learning School of Light. Cursurile se pot accesa oricând, în funcție de timpul și disponibilitatea participantelor, însă, pentru a maximiza impactul programului, este recomandată accesarea și parcurgerea tuturor cursurilor incluse în program pe durata celor 6 luni ale programului.

Ședințele de consiliere cu Alexandru Răducanu se desfășoară online, câte 1 ședință la fiecare 2 luni din cele 6 luni ale programului.

Retreat-ul inclus în program se va desfășura pe o insulă exotică, ce va fi stabilită pentru fiecare ediție a programului. Vor fi 2 retreat-uri pe an, astfel încât toate participantele la program să poată avea disponibilitate de participare la unul dintre ele.

Pe parcursul întregii durate a programului de 6 luni,  Alexandru este la dispoziția participantelor pentru a răspunde la întrebări punctuale pe tematica programului pe Whatsapp la nr +40729394980. 

După achitarea taxei de curs (urmând pașii din secțiunea de mai jos), veți fi înrolată la cursurile incluse în program pe platforma de e-learning School of Light. Dacă nu sunteți deja pe platformă, veți primi un mesaj pe email de bun venit (Welcome to School of Light) cu invitația de a vă seta propria parolă de acces pe platformă. Vă rugăm să vă verificați cu atenție inboxul în acest sens.

Accesul la cursurile incluse va fi valabil timp de 5 ani din ziua înrolării dvs. în ele.

Înrolarea în cursul Expert Protecție Subtilă se va face doar cu primirea acceptului de accesare curs, verificat prin măsurători energetice. 

Taxa de Curs este de 6000 Euro (30000 RON, TVA inclus). Taxa nu include costurile logistice de participare la retreat-ul tematic. 
Pentru înscriere plătiți taxa aferentă aici.

Deținătoarele de carduri SoL Platinum și Gold care au trecut/trec printr-un divorț/despărțire și doresc să participe la Program, nu vor plăti taxa de 6000 Euro (inclusă în beneficiile cardurilor), vor suporta doar costurile logistice pentru retreat-ul tematic.

Impactul acestui Program în viața fiecărei participante este maximizat în măsura în care toate componentele Programului sunt parcurse și practicate conform recomandărilor, lecțiile și meditațiile sunt parcurse și repetate până la atingerea parametrilor de curățare maximi posibili pe tematic Programului, precum și în măsura în care participanta devine sursă de iubire, lumină și cunoaștere, pentru a genera relații benefice pentru sine și pentru ceilalți. Participarea la acest Program trebuie însoțită și de un efort conștient de a trăi viața de zi cu zi cu înțelepciune și iubire, de a te identifica tot mai mult cu Sinele Superior.