fbpx

Participă la evenimentul de început de an care te va împuternici cu instrumentele și cunoașterea pentru eliberarea potențialului tău de abundență și prosperitate 

Evenimentul este susținut de Alexandru Răducanu, fondator al televiziunii independente Canal 33 și al școlii de spiritualitate School of Light, reputat leader spiritual și de dezvoltare personală cu 30 de ani de experiență în cunoaștere esoterică și practică energetică, recunoscut pentru abordarea sa holistică și aplicată a spiritualității, cu impact concret și dovedit în viața de zi cu zi a mii de oameni, în toate aspectele ei.

Fie că ai mai participat la cursuri sau evenimente cu Alexandru, fie că nu, acest eveniment te va potența și îți va cataliza evoluția spre obiectivele de prosperitate urmărite. Impactul cursurilor lui Alexandru Răducanu pe tema prosperității în viața majorității covârșitoare a participanților este vizibil și dovedit, după cum o arată sondajele anonime și opiniile cursanților.

Vezi aici sondajul din ianuarie 2024, după ultima ediție a cursului de prosperitate din octombrie-decembrie 2023, precum și feedback participanți curs:

 1. Ce sunt de fapt banii
 2. Oglinda banilor – ce spun banii despre tine
 3. Credințele tale despre bani 
 4. Imaginea de sine și banii
 5. Iubirea de sine și banii
 6. Claritatea viitorului tău financiar
 7. Ce este posibil pentru tine
 8. Angajat vs antreprenor
 9. Valoarea ta supremă asociată cu banii
 10. Structura energetică a banilor și prosperității
 11. Karma banilor
 12. Genetica banilor – programele din familie
 13. Banii și relația cu părinții
 14. Banii și relația cu partenerul
 15. A da și a primi (bani)
 16. Fluxul banilor
 17. Agresiunile pe bani
 18. Cea mai bună investiție
 19. Fă bani când dormi
 20. Fă din bani o prioritate
 21. Banii și sexul
 22. Gândește mare, simte măreț!

Evenimentul va fi hibrid (cu participare fizică și online, prin Zoom) și avea loc în 24 februarie 2024, între orele 10:00 – 20:00, în București, la Biavati Events, Str Rahmaninov nr. 28.

Participanții vor primi în timp util detalii privind agenda evenimentului, iar cei ce vor participa online vor primi și link-ul Zoom la eveniment.

Detalii referitoare la opțiunile de participare și achiziționare bilete aici.

Vânzarea de bilete cu participare fizică se încheie joi, 22 februarie, ora 24, iar vânzarea de bilete online se închide vineri, 23 februarie la ora 15.

Pentru a fi la curent cu evenimentele, noutățile și promoțiile School of Light, abonează-te la newsletter: