fbpx

ABC-ul Esoteric al Prosperității (curs)

600,00 lei TVA inclus

Banii ne impactează major toate aspectele vieții. Ne afectează sau ne limitează relațiile, starea de bine, petrecerea timpului liber, liniștea sufletească, sănătatea, stilul de viață.

În vremurile de schimbare pe care le trăim, ce ne aduc multe provocări din punct de vedere financiar și profesional, este cu atât mai important să lucrezi și la nivel subtil, prin instrumente de cunoaștere esoterică și practici energetice, pentru eliminarea blocajelor energetice, pentru potențarea creativității pentru identificarea de soluții, și pentru manifestarea potențialului tău de prosperitate și abundență.

De aceea Alexandru Răducanu, ghid spiritual, fondator School of Light, a dezvoltat acest curs de inițiere în dimensiunea spirituală și energetică a prosperității, un program de 24 lecții esoterice ale abundenței, baza teoretică și practică, esențialul de care ai nevoie pentru a face un salt în privința punctului tău de atracție și, implicit, a situației tale financiare. Cursul este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să treacă și printr-o pregătire subtilă energetico-informațională specializată pe subiectul Prosperității, astfel încât, folosind aceste tehnici și metode esoterice, să facă față provocărilor, să identifice și valorifice noi oportunități profesionale sau de afaceri, în noul context economico-social în care ne aflăm. Lecțiile se întind pe durata unei luni de zile și încep în data de 15 iulie. Mai multe detalii despre curs aici.

 

Categorie: