fbpx

Bărbatul la 35 de Ani – Puterea Succesului Autentic

790,00 lei TVA inclus

Un program dezvoltat și susținut de Alexandru Răducanu pe Whatsapp, care durează 8 săptămâni, cu predare două zile pe săptămână, marțea și vinerea, și care condensează tehnici, metode și procedee subtile și energetice de bază pentru dezvoltarea de cunoștințe, abilități și capacități de care ai nevoie pentru a-ți atinge adevăratul tău POTENȚIAL și a-ți crea viața conștient, exact așa cum ți-o dorești.

În jurul vârstei de 35 de ani știi ce înseamnă succesul pentru tine, și ți-ai asumat să acționezi pentru a-l atinge. Și totuși, simți că încă ești departe de a obține ceea ce ți-ai propus, încă se petrec lucruri în viața ta ce parcă te deturnează din drum, sau te frânează. Sau poate ai un vis pe care îl păstrezi undeva în sufletul tău, dar nu îndrăznești să-l urmezi, fie nu știi cum, fie nu crezi că îți poate aduce și bucurie, și împlinire financiară. Oricât ar părea de ciudat, multe frâne din viața ta nu sunt cauzate de evenimente exterioare, ci mai degrabă de faptul că nu ai încă înțelegerea deplină a cauzalității lor, pentru a le anticipa/ evita, și încă nu ai toate abilitățile de a depăși obstacolele și de a identifica oportunitățile din drumul tău, pentru a le valorifica la maximum. Iar această înțelegere și aceste capacități ți le poți dezvolta, dacă la educația și pregătirea ta de până acum adaugi și cunoașterea autentică spirituală, ce-ți dezvăluie mecanismele și legitățile subtile, intrinseci ale realității fizice, precum și practici energetice care te pot pune în acord cu aceste legități, pentru a te potența. De fapt, cunoașterea spirituală nu este altceva decât cunoașterea realității în toate dimensiunile ei, nu doar cea perceptibilă simțurilor, ceea ce duce la o trăire cu adevărat conștientă a vieții, și astfel o direcționare, o manifestare a ei pe calea dorită de tine, pentru atingerea țelului propus.

Ia-ți acum viața cu adevărat în propriile mâini, creează-ți-o așa cum ți-o dorești, atinge cât mai curând succesul așa cum ți-l imaginezi!

Detalii aici.

Categorie: