fbpx
Reduceri!

Cursurile Karmei: Cantonament Karmic+Karma Pozitivă+Catonament Dharmic (curs)

2.160,00 lei TVA inclus

Pachetul complet al celor 3 cursuri spirituale avansate pe tema karmei, dezvoltate de Alexandru Răducanu și disponibile online: Cantonament Karmic, Karma Pozitivă – Reinventarea Relațiilor și a Vieții, și Cantonament Dharmic.

Ai avut parte de multe încercări și suferință în viață? Te-ai întrebat ”de ce eu”? Acum este momentul în care există o alternativă. Ea nu este ștergerea karmei – nu există așa ceva decât în cazuri excepționale, poate câteva în istoria omenirii. Însă Alexandru a elaborat o abordare nouă, revoluționară, unică: dezdăunarea karmică. O soluție prin care să te eliberezi conștient, treptat de karmă prin iubire, cunoaștere, lumină, în loc să tot “plătești” mereu datoriile karmice prin suferință. Și da, este posibil ca, după eliberarea treptată de karmă și odată cu evitarea generării de karmă nouă, să începi să trăiești tot mai mult în dharmă, chiar din această viață. Detalii conținut al celor 3 cursuri și detalii accesare online aici, aici și aici.

Pentru înscriere adăugați produsul în coș, selectați modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Cursurile Karmei, și plasați comanda.

Pentru cei ce doresc să plătească prin transfer bancar în Euro, prețul este de 432 Euro și îl pot plăti în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

Important: dacă faceți plata prin transfer bancar (în RON sau în Euro), vă rugăm trimiteți dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

Categorie: