fbpx
Reduceri!

Cursurile Puterii: Trezește-ți Adevărata Putere Lăuntrică + Cele 7 Super-Puteri (curs)

1.200,00 lei TVA inclus

Cele două cursuri originale, dezvoltate de Alexandru Răducanu, de conștientizare și amplificare a puterii personale pentru împlinirea potențialului tău maxim, la prețul de 1200 RON (sau 240 Euro) , în loc de 1400 RON.

Fă-ți un cadou unic – șansa de a păși într-o nouă relație cu tine și cu puterea ta! Eliberează-ți potențialul! Vezi aici opinii ale participanților!

Pentru înscriere, apasă mai jos butonul “Adaugă în coș” și selectează modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar. Pentru cei ce doresc să facă plata în Euro, prețul promoțional este de 100 Euro, și pot plăti prin transfer bancar în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU. Important: dacă faci plata prin transfer bancar, fie în RON, fie în Euro, te rugăm trimite dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

Suntem ființe ce leagă Cerul și Pământul, există în noi puteri latente care așteaptă să fie eliberate, manifestate, pentru a experimenta Viața în plenitudinea ei. Dacă mergi prin Viață la viteza I sau a II-a, vei supraviețui, dar nu vei trăi cu adevărat, nu vei manifesta cu adevărat Cine ești. Conștientizează și eliberează-ți, prin participarea la aceste două cursuri, potențialul puterilor care îți armonizează și maximizează cele două dimensiuni ale ființei tale – Divinul și Umanul. Accelerează și trăiește la “viteza” optimă care te împlinește!

Mai multe detalii conținut și accesare cursuri aici și aici.

Categorie: