fbpx

Prosperitatea Esoterică a Firmei – CURS CU PREZENȚĂ FIZICĂ 23-25 sept 2022

5.500,00 lei TVA inclus

EDIȚIE CU PREZENȚĂ FIZICĂ a programului online intensiv dezvoltat de Alexandru Răducanu, care condensează  tehnici, metode și procedee subtile eficiente pentru a dezvolta cunoștințe și abilități de evaluare, optimizare, curățare și protecție a prosperității firmei, de creștere a acesteia, precum și abilități pentru consultanță energetico-informațională pentru firmele terților.
Este util pentru orice persoană care vrea să-și expansioneze nivelul de prosperitate al firmei, pornind de la propria expansiune de conștiință și potențe energetice, pentru oricine vrea să-și ridice vibrația și să aibă instrumente active pentru a îmbunătăți fluxul banilor, prosperitatea și abundența, prin mijloace subtile. Pentru o privire de ansamblu a conținutului cursului, puteți consulta detaliile versiunii online a acestuia aici.

Cursul va avea loc în zilele de 23, 24 și 25 septembrie, la Poiana Brașov, iar prețul include:

  • taxa de curs, program 9:00-16:00 în fiecare din cele 3 zile
  • cazare în Poiana Brașov, în locație de 4*, pentru 3 nopți (22, 23, 24 septembrie 2022) și mic dejun

ATENȚIE, locurile sunt limitate.  Pentru înscriere, adăugați produsul în coș și selectați plata cu card sau prin transfer bancar. Pentru cei ce doresc să plătească în Euro (cu Card/selectați Stripe, sau prin transfer bancar/vedeți contul în Euro), prețul este 1100 Euro. Dacă efectuați plata prin transfer bancar (fie în Ron, fie în Euro), vă rugăm trimiteți dovada plății la contact@schooloflight.ro.

Categorie: