fbpx

Prosperitatea Esoterică a Firmei – EDIȚIE SPECIALĂ în 12 rate (curs)

665,00 lei TVA inclus / month for 12 months

EDIȚIE SPECIALĂ CU PLATA ÎN RATE a programului online intensiv de 35 de lecții dezvoltat de Alexandru Răducanu, care condensează  tehnici, metode și procedee subtile eficiente pentru a dezvolta cunoștințe și abilități de evaluare, optimizare, curățare și protecție a prosperității firmei, de creștere a acesteia, precum și abilități pentru consultanță energetico-informațională pentru firmele terților.
Este util pentru orice persoană care vrea să-și expansioneze nivelul de prosperitate al firmei, pornind de la propria expansiune de conștiință și potențe energetice, pentru oricine vrea să-și ridice vibrația și să aibă instrumente active pentru a îmbunătăți fluxul banilor, prosperitatea și abundența, prin mijloace subtile. Mai multe detalii curs aici.

Plata se face exclusiv cu card (ATENȚIE, vă rugăm folosiți un card cu valabilitate de minimum 12 luni din momentul achiziției acestui produs, sistemul nu permite schimbarea cardului pe parcursul celor 12 luni/rate) dând click pe butonul de mai jos. 

Categorie: