fbpx

Sesiune individuală cu Alexandru Răducanu

450,00 lei TVA inclus

Sesiunea individuală de dezvoltare personală cu Alexandru Răducanu are durata de 30 de minute și se desfășoară prin Skype.

Alexandru este recunoscut, prin cursurile și meditațiile sale ghidate, ca fiind un catalizator al dezvoltării personale și evoluției spirituale pentru mulți oameni. Printr-o sesiune individuală cu Alexandru ai posibilitatea de a avea o abordare spirituală a unui anumit aspect specific al vieții tale, pe care îl împărtășești în discuția pe care o veți avea în cele 30 de minute. Alexandru te va ajuta să conștientizezi mai bine, din perspectivă spirituală, situația respectivă, cu posibile alternative și implicații, iar alegerea cu privire la modul în care vei folosi aceste informații va fi exclusiv responsabilitatea ta. Informația pe care o vei primi de la Alexandru are întotdeauna ca suport energia sa specifică, pe care o dăruiește cu generozitate, catalizând de multe ori transformări benefice.

Pentru o sesiune individuală cu Alexandru, pașii sunt:

  • plasarea comenzii aici, adăugând serviciul în coș
  • efectuarea plății – fie cu card (in RON), fie prin transfer bancar,  in Ron – cont Canal 33 Network SRL, RO66INGB0000999903985259, (cont in LEI), sau in Euro 90 Euro), în contul de euro al Canal 33 Network SRL,  RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU. În cazul în care faceți plata prin transfer banca, trimiteți confirmarea de plată la contact@schooloflight.ro
  • După efectuarea plății și trimiterea dovezii plății pe email, îl contactați pe Alexandru pe whatsapp, la nr. de telefon 0040729394980, pentru programarea sesiunii de 30 de minute prin Skype.

Programarea sesiunii se va face în funcție de programările anterioare. Dacă, din motive de etică sau din motive obiective, sesiunea nu poate fi programată sau nu poate avea loc, suma plătită va fi returnată integral în contul din care s-a făcut plata.

 

Categorie: