fbpx

Menire versus Dorință

Ai încredere în tine și în destinul tău, și ai încredere că ai toate resursele ca în această viață să împlinești tot ceea ce ai fost MENIT să faci. S-ar putea să nu reușești în tot ce îți DOREȘTI să faci, dar acest lucru, înțeles în lumina potrivită, nu o să-ți mai producă frustrări.

Înainte de a veni în această întrupare, ai stabilit, împreună cu Conștiințe Superioare, pe care ai putea să îi numești ghizii tăi, sau Dumnezeu, sau sinele tău superior, contractul tău pentru această viață, contractul tău astral. Acest contract seamănă cu cel pe care îl semnezi cu o universitate (de unde crezi că s-au inspirat contractele lumești?), în care sunt prevăzute principalele tale lecții de viață, și care îți vor fi profesorii, programul, dar și RESURSELE. Da, primești o bursă de studiu din partea Cerului, care să îți acopere în mod perfect necesitățile pentru a-ți atinge obiectivele de învățare.

Această viață este o Mare Școală, și pe cât de repede înțelegem asta, pe atât mai ușor ne va fi în viață. Iar profesorii, văzuți și nevăzuți, sunt reprezentați de fiecare om semnificativ din viața ta. Unii te învață lecția iubirii, bucuriei, dăruirii, alții lecția iertării, acceptării. Fiecare lecție este menită să ne ducă mai aproape de înțelegerea adevăratei noastre naturi divine, de măiestrirea tot mai multor daruri.

Atunci când tu îți planifici concediul de vară, ți-ai alocat toate resursele logistice și financiare pentru a putea să îl realizezi în bune condițiuni. Ba chiar ți-ai mai planificat și niște bani suplimentari, în caz că apare vreo situație neașteptată sau vreo ocazie. Dacă tu ai fost capabil să faci asta pentru viața ta, îți poți închipui pentru vreo secundă că acele Conștiințe Superioare cu care ai planificat viața ta, și care văd în viitor TOTUL, ar fi putut să nu îți aloce oamenii, banii, talentele, resursele ca să îți atingi toate obiectivele pentru care ai fost menit?

Acum, se poate ca, ajuns în vacanța ta de vară să întâlnești pe cineva care a ajuns acolo cu avionul privat, și să îți dorești să ai și tu un avion privat, și să fii frustrat că nu îl ai, și să consideri că viața te privează de șanse. Dar acel avion nu era în menirea ta, este doar o dorință. Ți-au fost alocate resurse pentru ceea ce ai fost menit. Și este foarte bine așa. De ce? Pentru că dorințele te-ar putea sustrage de la lecțiile tale reale. Ai putea avea niște experiențe interesante, dar nu ți-ai realiza planul de învățământ. Nu ți-ai învăța lecțiile pe care TU le-ai ales și nu ai evolua în ritmul optim pentru tine. Tu ai semnat acel contract astral. În starea ta de conștiință pură ai înțeles că acele lecții corespund necesităților actuale ale sufletului tău.

Țintește cât mai sus în viața ta, însă caută să fie aliniate la adevărata ta menire.

Mie de exemplu îmi este din ce în ce mai clar că adevărata mea menire este să deschid oamenii către Știința Cerului și să o predau. Ieri, la un curs pe care l-am ținut lângă Sfinx, asistau sute de mii de entități invizibile. 80% din ele erau acolo ca să susțină acest învățământ. Însă 20% erau acolo CA SĂ ÎNVEȚE. Erau îngerași mai începători, care veniseră să învețe de la mine și cursanții mei. Acest lucru îl spun cu toată smerenia și cu toată responsabilitatea (multor cursanți de-ai mei le-au apărut de altfel pe poze și video multe astfel de prezențe energetico-spirituale). Asta arată că ceea ce predau este susținut de cer, și este în menirea mea și mă încurajează să merg mai departe.

Pe 16 august începe o nouă serie din Expert Protecție Subtilă, cursul meu fundamental de Cunoaștere. Dacă simți că acesta este drumul tău, găsești detaliile de înscriere aici.

RA, fondator School of Light

credit foto: Sebastian Tudor