fbpx

Remodelarea sustenabilă a corpului – o provocare, dar nu imposibilă

Vara este, pentru muți dintre noi, cel mai așteptat anotimp, în care ne bucurăm de natură, de vacanțe, de prieteni. Însă tot vara, și poate tocmai de aceea, este anotimpul care scoate la lumină veșnica stare de nemulțumire față de propriul corp. Și începe iar goana după soluții de slăbit, de fitness, de înfrumusețare, și dacă s-ar putea, toate să ne transforme repede și mult, peste noapte.

Corpul este însă expresia ultimă și cea mai vizibilă a sinelui tău interior. Poartă în el emoțiile, fricile, blocajele, inhibițiile, frustrările, rănile cu care ai venit și pe care le-ai dobândit sau amplificat în această viață. Lucrând la mare intensitate energetică, simultan pe toate corpurile subtile și pe corpul fizic, este posibilă o transformare corporală majoră și, mai ales, SUSTENABILĂ – ceea ce, doar cu dietele de nutriție și cu exercițiile fizice, de cele mai multe ori nu se obține.

Chiar dacă pentru cei mai mulți obiectivul este slăbitul, o abordare energetico-informațională subtilă a remodelării corpului are un rol și un sens mult mai profund. Vizăm să ne acceptăm și iubim mai mult corpul, să îl înțelegem mai bine, să îl scăpăm de diverse dependențe, să îi creem obiceiuri sănătoase, să îl curățăm de bagajul negativ stocat în el la nivel energetic și de ADN. 

De aceea am creat cursul Transformă-ți Corpul prin Metode Energetice. Un curs pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să elimine  obstacolele subtile și să folosească instrumentele cunoașterii esoterice pentru o transformare a propriului corp. Dacă ai încercat 100 de metode care au dat greș este pentru că nu ai atins aspectele cheie, de la nivelul tuturor corpurilor, și pentru că te-ai luptat cu corpul, în loc să colaborezi cu el. Și el își dorește să arate la maximul lui de potențial. Nu trebuie să-l forțezi, trebuie să-l eliberezi din blocaje și limitări prin tehnici de frontieră a cunoașterii pe acest subiect.

Alătură-te și tu celor care au parcurs deja acest curs și se bucură acum de impactul asupra vieții și corpului lor – vezi opinii în clipul de mai jos.

Te aștept cu drag în următoarea ediție a cursului, pentru a lucra împreună pentru sănătatea și frumusețea sustenabilă a sufletului și corpului tău.

Prietenul tău, Alexandru