fbpx

Marilena Popescu

Primul meu curs în cadrul School of Light a fost EPS, în 2019. Acest curs mi-a schimbat viața, m-a făcut să realizez că sunt un spirit binecuvântat și că am puterea și cunoștințele necesare să realizez lucruri minunate la nivel subtil, cu rezultate pe măsură în planul fizic.
Am urmat apoi, sub îndrumarea ta, multe cursuri, ajungând până la Preoția Luminii.
Este greu de descris fericirea, echilibrul și iubirea pe care le-am simțit după fiecare curs!
Am devenit o persoană mai bună, persoana pe care o bănuiam dintotdeauna, dar care abia acum și-a făcut simțită prezența. Sunt conștientă că mai este cale lungă de urmat până o să devin pe deplin împlinită ca om și ca suflet, că acesta este un proces continuu, că trebuie să învăț lucruri noi atâta timp cât trăiesc. Am învățat de la tine că pentru creșterea spirituală sunt necesari doar doi pași: să începi, și să continui.
Deși nu te-am întâlnit niciodată, am simțit că ești mereu alături, am învățat atâtea lucruri frumoase și utile și, mărturisesc, am primit de la tine mult mai multă informație decât din orice curs live.

School of Light nu este doar o cale de a ne conecta cu ierarhii superioare din Univers, de a ne conecta cu Divinitatea, School of Light ESTE CALEA, și, cel mai important, acum este și calea mea!

Mulțumesc pentru toate cunoștințele împărtășite, pentru toate momentele în care ai avut încredere în noi! Mulțumesc pentru Lumină! Fii binecuvântat!

Marilena Popescu