fbpx

Cursurile SCHOOL OF LIGHT

Cursurile SCHOOL OF LIGHT

Cursurile transformaționale SCHOOL OF LIGHT cu Alexandru Răducanu sunt cursuri de spiritualitate și cunoaștere esoterică, combinații de lecții teoretice cu practici energetice și meditații ghidate. Ele se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp, ceea ce îți oferă o mare flexibilitate de parcurgere și de reluare a lor, de câte ori dorești.

„Adevărații maeștri spirituali nu te învață nimic nou. Tot ce fac este să te ajute să îți reamintești. Spiritul tău știe deja totul.”

Alexandru Răducanu

seagull-601287_1920

Introducere în Spiritualitate

Un program de 24 lecții de introducere în Spiritualitate, pe durata unei luni de zile, cu câte o zi de pauza la fiecare 3 zile de predare, care se adresează celor ce doresc să se deschidă către spiritualitate și să se familiarizeze cu lumea subtilă a energiilor. Acest curs îți lărgește orizonturile spirituale pentru a avea o viziune mai largă despre lume și viață, despre interacțiunea cu ceilalți, relații benefice, sănătate și prosperitate, și îți oferă câteva instrumente de lucru pentru a-ți ridica vibrația personală.

flower-2536651_1920

Expert Protecție Subtilă - Măiestrirea Energiei

Un program ce durează 4 luni, cu predare 3 zile pe săptămână, lunea, miercurea si vinerea, și care condensează tehnici, metode și procedee subtile eficiente pentru a dezvolta cunoștințe, abilități și capacități de protecție subtilă personală și consultanță energetico-informațională. Este cursul avansat DE BAZĂ, care îți permite accesul practic la lumea energiei, și la a lucra cu propriile energii pentru a trece la un nivel vibrațional superior.
Cursul este util și antreprenorilor ce doresc să aibă o mai bună protecție energetico-informațională, să-și optimizeze capacitățile psiho-energetice și să aibă un acces informațional subconștient care să-i ajute în deciziile de afaceri.

Light Master

Un program de lecții esoterice avansate, ce se adresează absolvenților cursului Expert Protecție Subtilă – Măiestrirea Energiei.

boat-2357361_1920

ABC-ul Esoteric al Prosperității

Un program de 24 lecții esoterice ale abundenței și prosperității, baza teoretică și practică, esențialul de care are nevoie cineva pentru a face un salt în privința punctului său de atracție și, implicit, a situației financiare. Cursul este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să treacă și printr-o pregătire subtilă energetico-informațională specializată pe subiectul Prosperității, astfel încât, folosind aceste tehnici și metode esoterice, să facă față provocărilor, să identifice și valorifice noi oportunități profesionale sau de afaceri, în noul context economico-social în care ne aflăm. Lecțiile se întind pe durata unei luni de zile.

birds-eye-view-2133661_1920

Măiestrește Energia Prosperității

Un program AVANSAT de 36 lecții esoterice ale abundenței și prosperității, baza teoretică și practică pe care o dobândești pentru a fi cât mai constant în energia optimă a punctului tău de atracție. Cursul este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să treacă și printr-o pregătire subtilă energetico-informațională specializată avansată pe subiectul Prosperității, astfel încât, folosind aceste tehnici și metode esoterice, să elimine blocaje energetice, să-și identifice și să-și potențeze vocația și abilitățile, pentru manifestarea întregului său potențial de abundență și prosperitate, indiferent de factorii externi. Lecțiile se întind pe durata a 45 de zile.

body-of-water-3179387_1920

Prosperitatea Esoterică a Firmei

Un program intensiv de 36 de săptămâni, cu predare o dată pe săptămână, ce condensează  tehnici, metode și procedee subtile eficiente pentru a dezvolta cunoștințe și abilități de evaluare, optimizare, curățare și protecție a prosperității firmei, de creștere a acesteia, precum și abilități pentru consultanță energetico-informațională pentru firmele terților.
Este util pentru oricine vrea să-și crească nivelul de prosperitate al firmei, pornind de la propria expansiune de conștiință și potențe energetice, pentru oricine vrea să-și ridice vibrația și să aibă instrumente active pentru a îmbunătăți fluxul banilor și  abundența prin mijloace subtile. 

Transformă-ți Corpul prin Metode Energetice - Modulul I

Modulul I al unui program intensiv, original, de remodelare a corpului prin metode energetice, structurat în 33 lecții, realizat pe parcursul a 44 de zile. Corpul este expresia ultimă și cea mai vizibilă a sinelui tău interior. Poartă în el emoțiile, fricile, blocajele, înhibițiile, frustrările, rănile cu care ai venit și pe care le-ai dobândit sau amplificat în această viață. Lucrând la mare intensitate energetică simultan pe toate corpurile subtile și pe corpul fizic, este posibilă o transformare corporală majoră. Chiar dacă pentru cei mai mulți obiectivul este slăbitul (și prin curs vizăm și acest obiectiv), rolul și sensul acestui curs este mult mai profund. Vizăm să ne acceptăm și iubim mai mult corpul, să îl înțelegem mai bine, să îl scăpăm de diverse dependențe, să îi creem obiceiuri sănătoase, să îl curățăm de bagajul negativ stocat în el la nivel energetic și de ADN. 

Transformă-ți Corpul prin Metode Energetice - Modulul II

Modulul II al unui program intensiv, original, de remodelare a corpului prin metode energetice, structurat în 33 lecții, realizat pe parcursul a 44 de zile. Corpul este expresia ultimă și cea mai vizibilă a sinelui tău interior. Poartă în el emoțiile, fricile, blocajele, inhibițiile, frustrările, rănile cu care ai venit și pe care le-ai dobândit sau amplificat în această viață. Lucrând la mare intensitate energetică simultan pe toate corpurile subtile și pe corpul fizic, este posibilă o transformare corporală majoră. Chiar dacă pentru cei mai mulți obiectivul este slăbitul (și prin curs vizăm și acest obiectiv), rolul și sensul acestui curs este mult mai profund. Vizăm să ne acceptăm și iubim mai mult corpul, să îl înțelegem mai bine, să îl scăpăm de diverse dependențe, să îi creem obiceiuri sănătoase, să îl curățăm de bagajul negativ stocat în el la nivel energetic și de ADN. 

lion-2400168_1920

Kit Energetic și Spiritual de Întărire a Imunității

Un program intensiv structurat în 12 lecții, realizat pe parcursul a 3 luni, o dată pe săptămână (sâmbăta). Este un program original de reprogramare celulară și susținere a imunității prin metode energetice și spirituale. Constă în meditații ghidate care susțin toate structurile și corpurile subtile, până la nivel fizic, celular, și până la nivel de ADN, pentru a ridica imunitatea organismului prin abordări și tehnici spiritual-energetice. În eventualitatea unui context de amenințare biologică, psihologică și vibrațională, acest curs este un instrument de lucru care să susțină atât corpul fizic cât și o stare vibrațională de încredere și expansiune a conștiinței și energiei (opusă fricii, care reduce imunitatea).

sunset-3689760_1920

Cantonament Karmic - Eliberarea ta de Karmă

Un program revoluționar de eliberare de karmă, ce constă în explicații teoretice și 24 meditații pe durata a 2 luni de zile, 3 lecții pe săptămână, marțea, joia și sâmbăta. Ai avut de tras în viață? Te-ai întrebat ”de ce eu”? Acum este momentul în care există o alternativă. Ea nu este ștergerea karmei – nu există așa ceva decât în cazuri excepționale, poate câteva în istoria omenirii. Însă Alexandru a elaborat o abordare nouă, revoluționară, unică: dezdăunarea karmică. O soluție prin care să te eliberezi de karmă prin iubire, cunoaștere, lumină.

water-1761027_1920

Cele 7 Păcate Capitale și Curățarea lor din ADN-ul Spiritual

Un curs complementar cursului Cantonament Karmic, care însă poate fi urmat și fără acesta din urmă. Cursul explică și analizează noțiunea de păcat din punct de vedere spiritual și religios, și oferă tehnici energetice pentru curățarea păcatelor din ADN-ul spiritual și pentru susținerea unei vibrații înalte.  Scopul este de a nu trăi în vinovăție pentru trecut și de a trăi tot mai mult în prezent, în armonie cu legile spirituale. Cursul durează 7 săptămâni și se ține o dată pe săptămână, marțea.  

lion-3012515_1920

Trezește-ți Adevărata Putere Lăuntrică: Poți, Vrei, Îți Dai Voie

Un program de transformare personală care să te redea pe tine, ție. Pe cel care ești cu adevărat. Pe supereroul din tine.
Știi de ce îți plac filmele cu supereroi? Pentru că în adâncul tău, tu ȘTII că ești unul. Îți simți puterea. Și totuși nu ți-o manifești. Stă acolo, latentă, și discret se arată puțin, când ești în situații critice din care ieși ”miraculos” în al 12-lea ceas. Partea de ”miraculos” care te-a salvat este puterea ta. Tu te-ai salvat, dar acea putere s-a activat instinctiv și punctual. În rest, ești tu cel de toate zilele. Știi care. Te-ai săturat de tu cel de toate zilele nu-i așa? Dacă vrei să activezi supereroul din tine ca stare mai degrabă frecventă, decât în situații extreme, participă la acest program ce constă în explicații teoretice și 12 meditații care se vor întinde pe durata a 45 de zile, 2 lecții pe săptămână, miercurea și sâmbăta.

swan-4013225_1920

Energia Relațiilor

Un curs de 12 lecții, meditații, practici și tehnici energetice pentru transformarea autentică și sustenabilă a calității relațiilor tale, ce se desfășoară pe durata a 3 luni de zile. Cu toții avem nevoie să ne integrăm și să ne lucrăm bine zona de relații. Altfel, oricâtă cunoaștere am avea, oricâți bani, oricât timp, dacă zona de relații nu e trăită într-o manieră împlinitoare, viața în esență nu e împlinită, nu ne simțim fericiți. Iar atunci când relațiile noastre sunt de calitate, benefice, ne potențează în toate celelalte aspecte ale vieții, atât pe noi cât și pe cei cu care suntem în relație. Accesează și tu cunoașterea subtilă și vibrația autentic înaltă a meditațiilor din acest curs, pentru armonizarea relațiilor tale cu legile spirituale. Focusul acestui curs îl reprezintă relația de cuplu, însă cuprinde și teme referitoare la relațiile de familie, prietenie, profesionale.

sailboats-1375064_1920

Ultramaratonul Prosperității: 60 de zile să pivotezi spre bogăție

Un program INTENSIV și AMPLU de 60 de lecții esoterice ale abundenței și prosperității, baza teoretică și practică pentru a-ți facilita și accelera o transformare energetică și practică vocațională, profesională sau antreprenorială, în contextul de schimbări majore economice și sociale ale vremurilor pe care le trăim. Cursul este pentru cei care au conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și sunt pregătiți să treacă și printr-o pregătire subtilă energetico-informațională specializată intensivă pe subiectul Prosperității, astfel încât, folosind aceste tehnici și metode esoterice să poată face o schimbare majoră pentru a genera manifestarea întregului lor potențial de prosperitate. Lecțiile se întind pe durata a 60 de zile, câte o lecție în fiecare zi.