fbpx

Cele 7 păcate capitale și curățarea lor din ADNul spiritual

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un curs complementar cursului Cantonament Karmic, care însă poate fi urmat și fără acesta din urmă. Cursul explică și analizează noțiunea de păcat din punct de vedere spiritual și religios, și oferă tehnici energetice pentru curățarea păcatelor din ADN-ul spiritual și pentru susținerea unei vibrații înalte.  Scopul este de a nu trăi în vinovăție pentru trecut și de a trăi tot mai mult în prezent, în armonie cu legile spirituale. Cursul durează 7 săptămâni și se ține o dată pe săptămână, marțea.  

Veți învăța, printre altele, despre:

1) Ce sunt păcatele din punct de vedere religios și din punct de vedere spiritual
2) Cum ne impactează păcatele viața, care este relația dintre păcate și karmă
3) Cât este reflectat fiecare din cele 7 păcate capitale în ADNul spiritual al fiecărui cursant la începutul cursului și la sfărșitul cursului (informație personală comunicată de Alexandru fiecărui cursant în parte)
4) Curățarea păcatelor capitale din ADNul spiritual
5) Conștientizarea și evitarea re-generării de păcate

Impactul acestui curs în viața fiecărui cursant este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și repetate de cursant până la atingerea parametrilor de curățare maximi posibili pe fiecare domeniu de viață, precum și în măsura în care cursantul devine sursă de iubire, lumină și cunoaștere, pentru a nu re-genera păcate suplimentară în această viață. Curățarea păcatelor din trecut din ADNul spiritual ca urmare a participării la acest curs trebuie însoțită și de un efort conștient de a trăi viața de zi cu zi cu înțelepciune și iubire, de a te identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp,  Alexandru Răducanu trimite în fiecare zi de marți, timp de 7 săptămâni, lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Iar voi, participanții, faceți aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită ora online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 30 de minute pe zi pentru a efectua exercițiile cursului.

Taxa de Curs este de 700 lei, sau 142 Euro pentru cei din diaspora.
Pentru înscriere plătiți taxa aferentă în contul CANAL 33 NETWORK SRL, în contul RO66INGB0000999903985259, (cont in LEI) specificând Taxă Curs Cele 7 pacate capitale, și trimiteți confirmarea de plată pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de nume.
Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doriți să plătiți direct în euro, puteti plăti în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

Următoarea ediție a cursului începe în 10 octombrie 2020.