fbpx

Unicornii: Începutul.
Energetică pentru antreprenori

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program dedicat antreprenorilor cu durata de 4 luni, constând în întâlniri online săptămânale (cu grupa) de lucru pe teme concrete, in fiecare duminica, cu durata de 60 minute fiecare, de la 13:00 la 14:00, în total 16 întâlniri. Întâlnirile se vor și înregistra, dar recomandăm prezența live.
Programul conține toată experiența lui Alexandru Răducanu de 30 de ani în domenii de frontieră a cunoașterii, și 20 de ani de antreprenoriat, într-o chintesență a ceea ce aveți nevoie, ca antreprenori, să știți și să lucrați cu voi, dintr-o perspectivă energetică.

Tematica celor 16 întâlniri de curs:

 1. Alinierea afacerii cu propriul destin, propriul suflet și cu misiunea personală
 2. Analiza radiestezică / esoterică a punctelor tari și slabe ale antreprenorului și tipul de energii complementare ce pot conduce la creștere
 3. Analiza și eliminarea fricilor și autosabotajelor specifice fiecărui nivel al afacerii (start-up, consolidare, expansiune, scalare)
 4. Analiza și gestionarea relației cu concurența, din perspectiva gândurilor, emoțiilor, influențelor – inclusiv subtile
 5. Analiza și gestionarea relației de cuplu și implicații în mersul afacerii (preluare de idei, programe, karmă, susținere/perturbare)
 6. Haos în viață dar ordine în afacere? Afacerea este un maraton, nu un sprint – crearea unui stil de viață echilibrat și împlinitor
 7. Mitul păsării Phoenix – cum poți renaște energetic după un eșec, faliment, cădere
 8. Monitorizarea și curățarea zilnică a propriilor energii și creare de protecții și amplificări (resurse suplimentare: EPS și/sau Radiestezia Mileniului III)
 9. Analiza și monitorizarea, lucrarea programelor de sărăcie, limitare
 10. Conceptul de OM-PUTERE ca putere energetică și amplificare a puterii energetice a antreprenorului
 11. Gestionarea fricii de delegare și puterea expansiunii prin co-interesarea altor oameni. Puterea rețelelor. Control și eliberarea controlului.
 12. Când fondatorul e o țintă și îngenunchierea lui duce la îngenunchierea afacerii. – Cum să nu fii călcâiul lui Ahile al propriei afaceri
 13. A nu acționa din frică și supraviețuire. Să nu ai nevoie de “oxigen“, ca să nu te sufoci, ci să ai oxigen din belșug, cu relaxare
 14. Omul de oțel energetic – tehnici de împuternicire și protecție energetică
 15. Radiestezie pentru afaceri. Extrasensibilități pentru afaceri. Aplicații radiestezice pentru optimizarea deciziilor de business
 16. Aducerea Universului și Divinității ca partener al afacerii. Dobândirea rolului de contributor net la evoluția și dezvoltarea vieții. A fi un factor de progres în lume.

Cursul se desfășoară online live (veți avea acces și la înregistrări, dar recomandăm și participarea live), vor fi 16 întâlniri online săptămânale, duminica, de la ora 13:00 la 14:00.

Taxa de Curs este de 8000 Ron plus TVA (sau 1600 Euro plus TVA, pentru plata în Euro) și se achită până în data de 1 iulie 2022.

În taxa de curs aveți incluse gratuit și următoarele ca BONUS, în valoare totală de 4000 RON (TVA inclus):

 1. Cursul online Cantonamentul Banilor și Prosperității (valoare 1500 lei TVA inclus)
 2. Cursul online prefilmat Radiestezia Mileniului III (valoare 1200 lei TVA inclus)
 3. Abonament inclus, 1 an, la Programul School of Light Plus (valoare 1200 lei TVA inclus)
 4. Ansă și raportor School of Light (valoare 100 lei TVA inclus)

Pentru înscriere/achitare, adăugați cursul în coș aici și selectați plata taxei de curs:

 • fie cu card, selectând modalitatea de plată Mobilpay (pentru plata în RON) sau Stripe (pentru plata în RON sau în Euro)
 • fie prin transfer bancar în contul în RON Canal 33 Network SRL, RO66INGB0000999903985259, (cont in LEI), sau în contul în EURO Canal 33 Network SRL, RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU, cu trimitere dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

Cursul începe în data de  3 iulie 2022.

Un astfel de curs este puțin probabil să vă schimbe DE UNUL SINGUR situația firmei dvs și a dvs ca antreprenor, este nevoie și de ACȚIUNE CONCRETĂ, în afacerea dvs. Cursul vă va ajuta să fiți mult mai inspirați, mai eficienți. mai creativi și mai potenți antreprenorial, să atrageți mai ușor oamenii potriviți și oportunitățile noilor vremuri și schimbări prin care trecem. Vă va învăța să nu mai conduceți firma dvs “cu frâna de mână trasă”, dar în continuare dvs veți fi cel care va trebui să “conducă mașina”.