fbpx

Energia Vieții, Hotarul Morții și Lumea de Dincolo

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Trecerea în neființă a cuiva drag sau important pentru noi este un moment prin care trecem fiecare, cel puțin o dată în viață. De cele mai multe ori, în astfel de momente ne încearcă sentimente de durere, de neputință, poate de frustrare sau chiar disperare. Cunoașterea subtilă autentică și practicile energetice ne pot oferi însă înțelegerea necesară și abilitățile pentru a ajuta atât spiritul ce se apropie sau trece în lumea de dincolo, cât și pe noi, cei rămași aici.

Acest curs de 10 lecții cu predare de 2 ori pe săptămână, marțea și joia, vine în întâmpinarea acestor nevoi profunde ale ființei umane la granița dintre lumi.

În viața fiecăruia dintre noi apare un moment când cineva drag sau important pentru noi ajunge la hotarul dintre viață și moarte sau trece dincolo de el. Ne-am dori să avem o putere supraomenească să îl/o salvăm. Să facem ceva. Să facem ce ține de noi. Să știm dacă ceva mai poate fi făcut și că am făcut totul. Să fim împăcați. 

Iar dacă deja a plecat din această lume, să știm că e bine “dincolo”. Să reușim să ne conectăm cu acel suflet și să încheiem socoteli neîncheiate, să închidem ce e de închis, vindecăm ce e de vindecat, să facem pentru el/ea, în plan spiritual, ceea ce se poate face pentru a fi bine și să ne putem dezlega, elibera, vindeca și continua viața în pace.

Acest curs oferă cunoaștere subtilă și practici energetice ce vin în întâmpinarea acestor nevoi profunde ale ființei umane.

Impactul acestui curs în viața fiecărui cursant este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și repetate de cursant până la atingerea parametrilor de trăire maximi posibili pe fiecare domeniu de viață, precum și în măsura în care cursantul devine sursă de iubire, lumină și cunoaștere. Participarea la acest curs trebuie însoțită și de un efort conștient de a trăi viața de zi cu zi cu înțelepciune și iubire, de a te identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se accesează online. După ce îl achiziționați urmând pașii din secțiunea de mai jos, veți fi înrolat/ă în curs și veți primi un email cu invitație pentru a vă seta parola de accesare a cursului pe platforma online. 

Accesul la curs va fi valabil timp de 5 ani de la data înrolării dvs în curs.

Taxa de Curs este de 700 lei, sau 140 Euro.

Pentru înscriere plătiți taxa aferentă adăugând cursul în coș aici.