fbpx

Terapie Energetică

Ce este acest curs?

Un program original intensiv de susținere a proceselor de vindecare prin metode energetice și spirituale. Constă în lecții teoretice și meditații ghidate care susțin energetic toate structurile și corpurile subtile, până la nivel fizic, celular, și până la nivel de ADN, cât și o stare vibrațională de încredere și expansiune a conștiinței și energiei (opusă fricii, care reduce imunitatea).

Pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să lucreze cu sine, ca un instrument activ în sprijinul procesului terapeutic, inclusiv în contextul unor amenințări biologice, psihologice și spirituale.

Acest curs nu se substituie niciunui tratament medical, niciunei terapii, proceduri, recomandări sau intervenții medicale, este doar un instrument suplimentar de susținere energetică a organismului pe parcursul terapiilor, tratamentelor și procedurilor medicale. 

Cursul poate fi accesat online, pe platforma School of Light. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați timpul necesar parcurgerii lecțiilor, în funcție de programul dvs.

După ce veți achita taxa de curs, urmând pașii din secțiunea de mai jos, veți fi înrolat/ă pe platformă și veți primi un mesaj pe email (Welcome to School of Light) în care sunteți invitat/ă să vă setați propria parolă de acces (vă rugăm verificați-vă cu atenție inboxul).

Accesul la curs pe platformă va fi disponibil timp de 5 ani de la momentul înrolării.

Taxa de Curs este de 1635 lei, iar pentru cei din Diaspora 327 Euro.
Pentru înscriere adăugați cursul în coș aici, selectați modalitatea de plată și plasați comanda.