fbpx

CLARITATE

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un curs esoteric, de esență și de înaltă vibrație spirituală, pentru cei ce conștientizează importanța clarității în viață pentru împlinirea personală și vor să afle mai mult despre ce înseamnă și cum pot ajunge la claritate în privința aspectelor esențiale ale vieții – relații, sănătate, bani, priorități, misiune personală.

Veți învăța despre:

1) CLARITATEA RELAȚȚILOR
– Sinceritatea față de tine
– Lista de priorități reale în relație
– Claritatea ta și claritatea celuilalt în relație
– Claritate în privința banilor de care ai nevoie pentru relația la care visezi
– Meditație pentru claritate în relație

2) CLARITATEA BANILOR
– Ce înseamnă banii pentru tine?
– Ce viață îți dorești și cât costă?
– Ce ești dispus și ce nu pentru bani
– Care este rolul banilor în viața de cuplu; tipul de relație sau de partener de cuplu care se potrivește cu viziunea ta
– Succesul financiar vs zona ta de confort
– Succesul financiar vs timp
– Meditație: TU în viitor

3) CLARITATEA PRIORITĂȚILOR
– Cine vrei să devii peste 10 ani?
– Alinierea a ce vrei să faci cu Destinul tău din Mintea Divină
– Urgențe vs Priorități
– Meditație pentru viziunea Sinelui tău Superior

4) CLARITATEA SĂNĂTĂȚII
– Sănătatea vs starea de conștiință
– Echilibrul dintre fizic și spiritual
– Sănătatea și îmbătrânirea – expresia nivelului nostru energetic
– Boala și schimbarea de destin
– Meditație pentru susținerea stării de sănătate

5) CLARITATEA MISIUNII
– Întrebări și teme privind misiunea ta
– Meditație pentru CLARITATE pe vocație și predestinare

Impactul acestui curs în viața fiecărui cursant este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și reflectate de cursant în viața de zi cu zi, făcând un efort conștient, cu înțelepciune și iubire, de a persevera în a se identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se accesează pe platforma online School of Light. Nimic mai simplu de atât.
Veți putea accesa oricând veți dori lecțiile teoretice și meditațiile ghidate ale cursului, în spațiul dvs, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. 

După înscrierea pe site în curs și efectuarea plății (urmând întocmai pașii descriși în secțiunea de mai jos), veți fi înrolat/ă în curs și, dacă este primul curs School of Light online la care v-ați înscris, veți primi un email de bun venit („Welcome to School of Light”), cu invitația de a vă seta propria parolă pentru acces (vă rugăm verificați cu atenție inboxul sau secțiunea Spam, pentru a identifica acest mesaj pe email). Accesul la curs este valabil 5 ani din ziua înrolării în curs.

Taxa de Curs este de 700 lei, sau 140 Euro pentru cei din diaspora.
Înscrierea se face exclusiv prin site, adăugând cursul în coș aiciselectați plata cu card sau plata prin transfer bancar și plasați comanda. Dacă alegeți plata prin transfer bancar, specificați în ordinul de plată Taxă Curs Claritate, și trimiteți confirmarea de plată pe email la contact@schooloflight.ro.

Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doriți să plătiți direct în euro, puteți plăti cu card selectând plata prin Stripe, sau prin transfer bancar în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU. Aceeași rugăminte, de a trimite dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.