fbpx

Expert Protecție Subtilă

- Măiestrirea Energiei -

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program semi-intensiv care durează 4 luni, cu predare 3 zile pe săptămână, lunea, miercurea și vinerea, și care condensează tehnici, metode și procedee subtile pentru dezvoltarea de cunoștințe, abilități și capacități de protecție subtilă personală și consultanță energetico-informațională. Este cursul avansat DE BAZĂ, care îți permite accesul practic la lumea energiei, și la a lucra cu propriile energii pentru a trece la un nivel de vibrație superior. Cursul este foarte util și antreprenorilor care doresc să aibă o mai bună protecție energetico-informațională, să-și optimizeze capacitățile psiho-energetice și să aibă un acces informațional subconștient care să-i ajute în deciziile de afaceri.

Veți învăța, printre altele, despre:

1) Rezonanța luminică
2) Orgoliu. Smerenie vs umilință
3) Cerurile de Lumină
4) Curățarea spațiului de lucru și locuit
5) Tipuri posibile de afectări în plan subtil
6) Realizarea structurii autonome de protecție
7) Terapie de aliniere a corpurilor subtile
8) Intreținerea zilnică a stării de vibrație înaltă
9) Atașamentele de bani și bunuri materiale, de relații,de principii, de viitor. Eliberarea de atașamente.
10) Vinovăție conștientă / vinovăție subconștientă
11) Agresivitate conștientă / agresivitate subconștientă
12) Parametrii spirituali și determinarea lor
13) Integritatea Sufletului. Structurile Ființei.
14) Misiunea personală și determinarea ei
15) Iertarea Păcatelor
16) Compatibilitatea
17) Matricea informațional-energetică
18) Lucru informațional energetic transgenerațional
19) Iubirea
20) Stringurile infoenergetice și ruperea lor
21) Influențarea copiilor de către părinți
22) Cauzele suferințelor
23) Ce este un maestru spiritual și cum să îl alegi pe al tău. Capcanele și tentațiile maeștrilor spirituali
24) Echilibrarea și armonizarea energiilor Yin și Yang în corp
25) Terapia energetică
26) Anularea programelor nebenefice transmise copiilor
27) Lucru pentru creșterea energiei de atracție
28) Credința și Relația cu Dumnezeu

IMPORTANT: Acest curs este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și dorește să își crească nivelul de energie, protecție, stare de bine și acces informațional la nivel subconștient pentru a optimiza decizii de afaceri sau personale. Experiența anterioară în practici de tip esoteric (Yoga, Reiki, Inforenergetică etc) este utilă, dar nu este un criteriu eliminatoriu. Parametrii personali sunt însă un criteriu eliminatoriu, și Alexandru își rezervă dreptul de a selecta persoanele care pot primi acest tip de pregătire. Parametrii se vor determina pe baza unei fotografii pe care o veți trimite atașată la mesajul cu intenția de înscriere la curs. Doar după ce primiți acceptul pe parametri puteți purcede la achitarea taxei de curs.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp, veți primi de la Alexandru de trei ori pe săptămână, lunea, miercurea și vinerea, timp de 4 luni de zile, lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Voi, participanții, veți face aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 60 de minute pe săptămână pentru a vă dezvolta Cunoașterea Subtilă și Capacitățile de Influență și Protecție Distală.

Primul pas este trimiterea pe Whatsapp a unei fotografii selfie, pentru determinarea parametrilor de accept, la nr. 0729.39.49.80 Dacă primiți acceptul, achitați taxa de curs.

Taxa de Curs este de 6000 lei, și se poate achita în 4 rate lunare de 1500 lei (sau 312 euro) fiecare, sau integral, la înscriere, achitând 4623 lei (sau 969 euro).

IMPORTANT: La începutul Cursului veți trimite pe Whatsapp un fișier video / vocal cu un angajament deontologic că veți folosi Cunoașterea și Pregătirea exclusiv în scopul de a ajuta, optimiza și proteja și niciodată în scopuri agresive și manipulatoare.

Pentru înscriere plătiți taxa aferentă :

– fie online cu card, suma integrală la înscriere, adăugând cursul în coș aici

– sau prin transfer bancar, integral la înscriere sau în 4 rate, în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Curs Expert Protecție Subtilă, și trimiteți confirmarea de plată pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de nume. Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doresc să plătească direct în euro, pot plăti în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

Următoarea ediție a cursului începe în 17 octombrie 2020.  Există condiții prealabile de înscriere la acest curs (vezi mai sus).