fbpx

Cantonament Karmic

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program revoluționar de eliberare de karmă, ce constă în explicații teoretice și 24 meditații pe durata a 2 luni de zile, 3 lecții pe săptămână, marțea, joia și sâmbăta. Ai avut de tras în viață? Te-ai întrebat ”de ce eu”? Acum este momentul în care există o alternativă. Ea nu este ștergerea karmei – nu există așa ceva decât în cazuri excepționale, poate câteva în istoria omenirii. Însă Alexandru a elaborat o abordare nouă, revoluționară, unică: dezdăunarea karmică. O soluție prin care să te eliberezi de karmă prin iubire, cunoaștere, lumină

Veți învăța, printre altele, despre:

1) Dezdăunarea de Sine. Conștientizarea karmei și blocajelor în relația cu tine însuți și aspectele tale din realități paralele
2) Karma acumulată în relația cu Tatăl, Fiul și Sfântul Duh,
3) Dezdăunare karmică pe linie de bani și pierderi financiare
4) Dezdăunarea pe linie de Cunoaștere. Recăpătarea darurilor divine și a capacităților
5) Dezdăunarea karmică a relațiilor de iubire
6) Dezdăunare karmică pe linia Sănătății
7) Dezdăunarea relației cu copiii, născuți și nenăscuți,
8) Dezdăunarea karmei generate de încălcarea liberului arbitru
9) Dezdăunarea karmei din relațiile cu persoanele de același sex
10) Dezdăunarea karmică a tuturor sufletelor înscrise în Cartea Vieții

Impactul acestui curs în viața fiecărui cursant este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și repetate de cursant până la atingerea parametrilor de dezdăunare maximi posibili pe fiecare domeniu de viață, precum și în măsura în care cursantul devine sursă de iubire, lumină și cunoaștere, pentru a nu genera karmă suplimentară în această viață. Eliberarea de karmă din trecut ca urmare a participării la acest curs trebuie însoțită și de un efort conștient de a trăi viața de zi cu zi cu înțelepciune și iubire, de a te identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp,  Alexandru Răducanu trimite de trei ori pe săptămână, timp de 2 luni de zile, sub forma a 24 lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Iar voi, participanții, faceți aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită ora online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 30 de minute pe zi pentru a efectua exercițiile ”Cantonamentul Karmic”.

Taxa de Curs este de 1200 lei, sau 246 Euro pentru cei din diaspora.
Pentru înscriere plățiți taxa aferentă în contul AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, în contul RO56INGB0000999909567886, (cont in LEI) specificând Taxă Curs Cantonamentul Karmic, și trimiteți confirmarea de plată pe email la contact@schooloflight.ro sau pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de nume.
Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doriți să plătiți direct în euro, puteti plăti în contul de euro al AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, RO08INGB0000999909651394, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

Următoarea ediție a cursului începe în 7 noiembrie 2020.