fbpx

Cantonament Karmic (curs)

1.230,00 lei TVA inclus

Ai avut parte de multe încercări și suferință în viață? Te-ai întrebat ”de ce eu”? Acum este momentul în care există o alternativă. Ea nu este ștergerea karmei – nu există așa ceva decât în cazuri excepționale, poate câteva în istoria omenirii. Însă Alexandru Răducanu a elaborat o abordare nouă, revoluționară, unică: dezdăunarea karmică. O soluție prin care să te eliberezi conștient, treptat de karmă prin iubire, cunoaștere, lumină, în loc să tot “plătești” mereu datoriile karmice prin suferință. Detalii curs și accesare online aici.

Pentru înscriere adăugați cursul în coș, selectați modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Curs Cantonament Karmic, și plasați comanda.

Pentru cei ce doresc să plătească prin transfer bancar în Euro, o pot face în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

Important: dacă faceți plata prin transfer bancar (în RON sau în Euro), vă rugăm trimiteți dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

Categorie: