fbpx

Prosperitatea Esoterică a Firmei

filling

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program intensiv de 36 de săptămâni, cu predare o dată pe săptămână, sâmbăta (36 lecții în total), care condensează  tehnici, metode și procedee subtile eficiente pentru a dezvolta cunoștințe și abilități de evaluare, optimizare, curățare și protecție a prosperității firmei, de creștere a acesteia, precum și abilități pentru consultanță energetico-informațională pentru firmele terților.
Este util pentru orice persoană care vrea să-și expansioneze nivelul de prosperitate al firmei, pornind de la propria expansiune de conștiință și potențe energetice, pentru oricine vrea să-și ridice vibrația și să aibă instrumente active pentru a îmbunătăți fluxul banilor, prosperitatea și abundența, prin mijloace subtile. Experiența anterioară în practici de tip esoteric (Yoga, Reiki, Inforenergetică, etc) este utilă, dar nu este un criteriu eliminatoriu. Parametrii personali sunt însă un criteriu eliminatoriu, și trainerul își rezervă dreptul exclusiv de a selecta persoanele care pot primi acest tip de pregătire. 

Prin parcurgerea acestui tip de pregătire, cursanții au abilitatea și capacitatea de a-și optimiza propria firmă din perspectiva energiei prosperității, a eliberării și optimizării fluxului banilor, și de a oferi consultanță și / sau protecție energetic-informațională pentru firmele terților. Se lucrează subtil / energetic-informațional la nivel de ADN al proprietarului, al programelor moștenite / create / acumulate în structuri, se lucrează pe fiecare departament și funcție a firmei în parte: vânzări, cumpărări, angajări, concedieri, optimizări de personal, cash-flow șamd. Cursul este extrem de util antreprenorilor care vor să își ducă afacerea la nivelul următor și înțeleg importanta energiei și a lucrului subtil, combinat cu acțiuni concrete, pentru a atrage clienții, angajații, partenerii potriviți și în numărul optim pentru dezvoltarea afacerii în mod benefic și pentru binele superior al tuturor celor implicați.

Un astfel de curs este puțin probabil să schimbe DE UNUL SINGUR situația financiară a firmei dvs, este nevoie de ACȚIUNE CONCRETĂ în afacerea dvs. Cursul va schimba karma financiară și factorul de atracție al banilor și prosperității astfel încât să fiți mult mai inspirați, mai eficienți și să scăpați de lanțurile energetico-informaționale care v-au frânat prosperitatea, să atrageți mai ușor oamenii potriviți și oportunitățile în firma dumneavoastră. Vă va învăța să nu mai conduceți prin viața financiară „cu frâna de mână trasă”, dar în continuare dvs veți fi cel care va trebui să „conducă mașina”.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp, veți primi de la Alexandru, o dată pe săptămână, timp de 36 de săptămâni, sub forma a 36 lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Voi, participanții, veți face aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 60 de minute pe săptămână pentru a vă dezvolta Cunoașterea Subtilă și Capacitățile de Influență și Protecție Distală.

Primul pas este trimiterea pe WhatsApp a unei fotografii selfie, pentru determinarea parametrilor de accept, la nr 0729.39.49.80 Dacă primiți acceptul, achitați taxa de curs.
Taxa de Curs este de 9000 lei, sau 1900 Euro pentru Diaspora. Ea se poate achita și în rate lunare, de-a lungul celor 9 luni.
Există de asemenea și un Discount EARLY BIRD pentru plata integrală, cu termen ce va fi comunicat la anunțarea fiecărei noi ediții a cursului, respectiv taxa early bird cu plata integrală este de 6000 lei, sau 1270 Euro pentru Diaspora.
IMPORTANT: La începutul Cursului veți trimite pe WhatsApp un fișier video / vocal cu un angajament deontologic că veți folosi Cunoașterea și Pregătirea exclusiv în scopuri benefice, de a ajuta, optimiza și proteja și niciodată în scopuri agresive și manipulatoare.
Pentru înscriere plățiți taxa aferentă în contul AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, în contul RO56INGB000099990956788, (cont in LEI) specificând Taxă Curs Prosperitatea Esoterică a Firmei, și trimiteți confirmarea de plată pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de nume.
Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doriți să plătiți direct în euro, puteti plăti în contul de euro al AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, RO08INGB0000999909651394, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU.

În prezent se desfășoară ediția cursului care a început în 2 martie 2020. Următoarea ediție va fi anunțată pe site, sau, pentru a fi la curent cu noutățile privind cursurile și evenimentele cu Alexandru, te poți abona la newsletter.