fbpx

Kit energetic și spiritual de întărire a imunității

Ce este acest curs?

Un program intensiv structurat în 12 lecții, realizat pe parcursul a 3 luni, o dată pe săptămână (sâmbăta). Este un program original de reprogramare celulară și susținere a imunității prin metode energetice și spirituale. Constă în meditații ghidate care susțin toate structurile și corpurile subtile, până la nivel fizic, celular, și până la nivel de ADN, pentru a ridica imunitatea organismului prin abordări și tehnici spiritual-energetice. În eventualitatea unui context de amenințare biologică, psihologică și vibrațională, acest curs este un instrument de lucru care să susțină atât corpul fizic cât și o stare vibrațională de încredere și expansiune a conștiinței și energiei (opusă fricii, care reduce imunitatea).

Pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să lucreze cu sine, ca un instrument activ în contextul acestor amenințări biologice, psihologice și spirituale.

Acest KIT nu ține loc de măsuri preventive fizice și sociale, este critică menținerea unei igiene stricte a mâinilor, evitarea spațiilor publice foarte aglomerate dacă prezența acolo nu este imperativă și a tuturor celorlalte măsuri de protecție sugerate de autoritățile medicale. KIT-ul este un instrument de suport, puternic și eficace, de folosit în sinergie cu toate acestea, și care vă rămâne pentru restul vieții, oricare ar fi situațiile prezente sau viitoare de amenințare biologică. Un sistem imunitar puternic este cel mai important atu într-o lume nouă care se creează și în care vom trăi în viitor.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp, Alexandru Răducanu vă trimite, timp de 3 luni, în fiecare sâmbătă, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Iar voi, participanții, faceți aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită oră online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 30 de minute pe zi pentru a asculta teoria și a parcurge meditația ghidată.

Taxa de Curs este de 600 lei, iar pentru cei din Diaspora 123 Euro.
Pentru înscriere plătiți taxa aferentă în contul Canal 33 Network SRL, în contul RO66INGB0000999903985259, (cont in LEI) specificând Taxă Atelier Kit energetic, și trimiteți confirmarea de plată pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de numele dvs.
Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doresc să plătească direct în euro, pot plăti în contul de euro al Canal 33 Network SRL, respectiv RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

În prezent se desfășoară ediția cursului care a început în 14 martie 2020. Poți fi la curent cu noile ediții ale acestui curs vizitând periodic acest site sau abonându-te la newsletter.