fbpx

Trezește-ți Adevărata Putere Lăuntrică: Poți, Vrei, Îți Dai Voie

Măiestrirea Energiei

Ce este acest curs și cui i se adresează?

Un program de transformare personală care să te redea pe tine, ție. Pe cel care ești cu adevărat. Pe supereroul din tine.
Știi de ce îți plac filmele cu supereroi? Pentru că în adâncul tău, tu ȘTII că ești unul. Îți simți puterea. Și totuși nu ți-o manifești. Stă acolo, latentă, și discret se arată puțin, când ești în situații critice din care ieși ”miraculos” în al 12-lea ceas. Partea de ”miraculos” care te-a salvat este puterea ta. Tu te-ai salvat, dar acea putere s-a activat instinctiv și punctual. În rest, ești tu cel de toate zilele. Știi care. Te-ai săturat de tu cel de toate zilele nu-i așa? Dacă vrei să activezi supereroul din tine ca stare mai degrabă frecventă, decât în situații extreme, participă la acest program ce constă în explicații teoretice și 12 meditații care se vor întinde pe durata a 45 de zile, 2 lecții pe săptămână, miercurea și sâmbăta.

La nivel general, oamenii trăiesc cu 3% din puterea lor activată. Din adevărata lor putere. Liderii care transformă lumea au mai mult activat, dar în general până la 15%. Probabil că la 100% am putea să facem multe dintre lucrurile pe care Iisus Hristos le-a făcut pe Pământ, doar că nu știm dacă vreun om poate ajunge să își activeze acestă putere la nivel de 100%. Însă eu voi lucra alături de tine. Vom trage la aceleași vâsle. Vom urca spre același cer: al maximului pe care îl putem atinge din noi.  Căci eu cred în puterea noastră de a tinde spre infinit. Și în cazul acesta infinitul este definit de un număr: 100. Să activăm 100% puterea noastră lăuntrică înseamnă să fim mici Dumnezei în trup. Asta am fost meniți să fim. Și atunci când vezi câte un film cu supereroi, îți aduci aminte. Apoi, ieși din sala de cinema și te întorci la viața ta ”reală”. No more. Să nu mai trăim din firimiturile a ceea ce putem fi. Să fim tot ceea ce putem fi!

Impactul acestui curs în viața fiecărui cursant este maximizat în măsura în care lecțiile și meditațiile sunt parcurse și repetate de cursant până la atingerea stării de încredere în sine și a parametrilor de beneficitate maximi posibili pe fiecare domeniu de viață, precum și în măsura în care cursantul devine sursă de iubire, lumină și cunoaștere. Participarea la acest curs trebuie însoțită de un efort conștient de a trăi viața de zi cu zi cu înțelepciune și iubire, de a te identifica tot mai mult cu Sinele Superior.

Cursul se desfășoară chiar în telefonul tău, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atât.
Într-un grup închis pe WhatsApp,  Alexandru Răducanu trimite în fiecare zi de miercuri și de sâmbătă, timp de 6 săptămâni, lecții teoretice și practice, mesaje text, vocale și video cu exerciții, practici, meditații și teme de lucru. Iar voi, participanții, faceți aceste teme independent, în spațiul fiecăruia, în timpul pe care îl aveți disponibil. Nu este necesar să fiți la o anumită ora online. Nu trebuie să vă prezentați fizic niciunde. Tot ce este necesar este să vă acordați 30 de minute pe zi pentru a efectua exercițiile cursului.

Taxa de Curs este de 600 lei, sau 123 Euro pentru cei din diaspora.
Pentru înscriere plătiți taxa aferentă:

  • fie cu card, adăugând produsul în coș, aici
  • fie prin transfer bancar, în contul AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, RO56INGB0000999909567886, (cont în LEI) specificând Taxă Curs Trezește-ți adevărata putere, și trimiteți confirmarea de plată pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, însoțit de nume.
    Pentru cei din Diaspora / Străinătate care doresc să plătească direct în Euro, pot plăti în contul de Euro al AQUA BENEFICA CRISTALIA SRL, RO08INGB0000999909651394, cod Swift INGBROBU.

Următoarea ediție a cursului începe în 10 octombrie 2020.