fbpx

Terapie Energetică de Susținere
a Recuperării Post-Covid

Ce este acest curs?

Un curs video intensiv, esențializat, de cunoaștere esoterică și practică energetică pentru susținerea energetică a procesului de recuperare a organismului post-covid. 

Cursul este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să lucreze cu sine, ca un instrument activ în sprijinul procesului de recuperare post-covid.

Cursul are 4 părți video, super-intensive, ce includ explicații clare, de esență, ce concentrează cunoașterea lui Alexandru din ani de zile, despre felul în care interacționează corpul fizic cu corpul energetic/vital, precum și modalitatea prin care practicile energetice pot ajuta la recuperarea corpului fizic. De asemenea, cursul include și meditația ghidată din curs, sub formă de fișier audio.

Acest curs nu se substituie niciunui tratament medical, niciunei terapii, proceduri, recomandări sau intervenții medicale, este doar un instrument suplimentar de susținere energetică a corpului pe parcursul procesului de recuperare a organismului. 

Cursul poate fi accesat online, pe platforma School of Light.

După ce veți achita taxa de curs, urmând pașii din secțiunea de mai jos, veți fi înrolat/ă pe platformă și veți primi un mesaj pe email (Welcome to School of Light) în care sunteți invitat/ă să vă setați propria parolă de acces (vă rugăm verificați-vă cu atenție inboxul).

Accesul la curs pe platformă va fi disponibil timp de 5 ani de la momentul înrolării.

Taxa de Curs este de 995 lei, iar pentru cei din Diaspora 199 Euro.
Pentru înscriere adăugați cursul în coș aici, selectați modalitatea de plată cu card și plasați comanda.