fbpx

Terapie Energetică pentru Susținere Recuperare Post-Covid (curs)

995,00 lei TVA inclus

Un curs super-intensiv, esențializat, de cunoaștere esoterică și practică energetică, susținut de Alexandru Răducanu în format video și audio, pentru susținerea energetică a recuperării post-covid. Cursul include de asemenea explicații clare și sintetice cu privire la mecanismele prin care practicile energetice pot ajuta/susține corpul fizic, despre felul în care interacționează și se influențează reciproc corpul fizic și corpul energetic/vital. Detalii curs aici.

Pentru înscriere adăugați cursul în coș, selectați modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Curs Terapie Energetică Susținere Recuperare, și plasați comanda.

Pentru cei ce doresc să plătească prin transfer bancar în Euro, o pot face achitând suma de 199 Euro în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

Important: dacă faceți plata prin transfer bancar (în RON sau în Euro), vă rugăm trimiteți dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

Acest curs NU se substituie niciunui tratament medical, recomandări sau proceduri medicale, este doar un instrument pentru susținere suplimentară a organismului pe parcursul procesului de recuperare.

Categorie: