fbpx

Prosperitatea Esoterică a Firmei (curs)

6.150,00 lei TVA inclus

Un program online intensiv de 35 de lecții dezvoltat de Alexandru Răducanu, care condensează  tehnici, metode și procedee subtile eficiente pentru a dezvolta cunoștințe și abilități de evaluare, optimizare, curățare și protecție a prosperității firmei, de creștere a acesteia, precum și abilități pentru consultanță energetico-informațională pentru firmele terților.
Este util pentru orice persoană care vrea să-și expansioneze nivelul de prosperitate al firmei, pornind de la propria expansiune de conștiință și potențe energetice, pentru oricine vrea să-și ridice vibrația și să aibă instrumente active pentru a îmbunătăți fluxul banilor, prosperitatea și abundența, prin mijloace subtile. Mai multe detalii curs aici.

Pentru achiziție, adăugați cursul în coș și selectați modalitatea de plată: cu card sau prin transfer bancar, în RON sau în Euro. Pentru plata în Euro cu card, vă rugăm selectați procesatorul de plăți Stripe în momentul în care completați datele cardului. Pentru plata în Euro prin transfer bancar, suma este 1230 Euro.

IMPORTANT: în cazul în care efectuați plata prin transfer bancar, în Ron sau în Euro, vă rugăm să trimiteți dovada plății la contact@schooloflight.ro.

Categorie: