fbpx

Energia Vieții, Hotarul Morții și Lumea de Dincolo (curs)

700,00 lei TVA inclus

Un program online de spiritualitate avansată de 1o lecții, dezvoltat și susținut de Alexandru Răducanu pe Whatsapp, ce oferă cunoaștere subtilă și practici energetice pentru suport la granița dintre lumi, atât pentru cei ce pleacă în lumea de dincolo, cât și pentru cei rămași aici.

În viața fiecăruia dintre noi apare un moment când cineva drag sau important pentru noi ajunge la hotarul dintre viață și moarte sau trece dincolo de el. Ne-am dori să avem o putere supraomenească să îl/o salvăm. Să facem ceva. Să facem ce ține de noi. Să știm dacă ceva mai poate fi făcut și că am făcut totul. Să fim împăcați.

Iar dacă deja a plecat din această lume, să știm că e bine “dincolo”. Să reușim să ne conectăm cu acel suflet și să încheiem socoteli neîncheiate, să închidem ce e de închis, vindecăm ce e de vindecat, să facem pentru el/ea, în plan spiritual, ceea ce se poate face pentru a fi bine și să ne putem dezlega, elibera, vindeca și continua viața în pace.

Detalii curs aici.

Pentru înscriere adăugați cursul în coș și selectați modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar în contul CANAL 33 NETWORK SRL, RO66INGB0000999903985259 (cont in LEI) specificând Taxă Curs Cantonament Karmic.

Pentru cei ce doresc să plătească prin transfer bancar în Euro, o pot face plătind suma de 123 Euro în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

Important: dacă faceți plata prin transfer bancar (în RON sau în Euro), vă rugăm trimiteți dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

Categorie: