fbpx
Reduceri!

Transformă-ți Corpul prin Metode Energetice – Modulele I+II (curs)

1.700,00 lei TVA inclus

Programul intensiv, original, dezvoltat de Alexandru Răducanu, de remodelare a corpului prin metode energetice, modulele I + II la prețul de doar 1700 RON în loc de 2100 RON.

Fă-ți un cadou unic – șansa de a păși într-o nouă relație cu tine și cu trupul tău! Vezi aici opinii ale celor care au absolvit acest program!

Pentru înscriere, apasă mai jos butonul “Adaugă în coș”, selectează modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar și plasează comanda. Pentru cei ce doresc să facă plata în Euro, prețul promoțional este de 340 Euro, și pot plăti prin transfer bancar în contul de euro al CANAL 33 NETWORK SRL, RO71INGB0000999905442885, (cont in Euro), cod Swift INGBROBU. Important: dacă faci plata prin transfer bancar, fie în RON, fie în Euro, te rugăm trimite dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

După achitarea prețului veți fi înrolat/ă la cele două module de curs pe platforma online School of Light, de unde le veți putea accesa timp de 5 ani de la înrolare. Imediat după înrolare, dacă nu ați mai accesat niciun curs online School of Light până acum, veți primi un mesaj email de la platforma School of Light, cu invitația de a vă seta propria parolă de acces. Vă rugăm verificați-vă cu atenție inboxul și secțiunea spam, pentru a identifica acest mesaj și a vă seta parola.

Programul este structurat în 66 lecții, realizat pe parcursul a 88 de zile. Corpul este expresia ultimă și cea mai vizibilă a sinelui tău interior. Poartă în el emoțiile, fricile, blocajele, inhibițiile, frustrările, rănile cu care ai venit și pe care le-ai dobândit sau amplificat în această viață. Lucrând la mare intensitate energetică, simultan pe toate corpurile subtile și pe corpul fizic, este posibilă o transformare corporală majoră. Chiar dacă pentru cei mai mulți obiectivul este slăbitul (și prin curs vizăm și acest obiectiv), rolul și sensul acestui curs este mult mai profund. Vizăm să ne acceptăm și iubim mai mult corpul, să îl înțelegem mai bine, să îl scăpăm de diverse dependențe, să îi creăm obiceiuri sănătoase, să îl curățăm de bagajul negativ stocat în el la nivel energetic și de ADN.
Acest curs este pentru oricine a conștientizat importanța dimensiunii subtile a vieții și este pregătit să elimine  obstacolele subtile și să folosească instrumentele cunoașterii esoterice pentru o transformare a propriului corp. Dacă ai încercat 100 de metode care au dat greș este pentru că nu ai atins aspectele cheie, de la nivelul tuturor corpurilor, și pentru că te-ai luptat cu corpul, în loc să colaborezi cu el. Și el își dorește să arate la maximul lui de potențial. Nu trebuie să-l forțezi, trebuie să-l eliberezi din blocaje și limitări prin tehnici de frontieră a cunoașterii pe acest subiect. Mai multe detalii conținut modul I aici, și modul II aici.

Categorie: