fbpx

Cum să am viața pe care mi-o doresc? (webinar)

150,00 lei TVA inclus

Webinar esoteric dezvoltat și susținut live de Alexandru Răducanu, acum disponibil online pe platforma School of Light. Prin achiziționarea webinarului, pe lângă acces la webinarul propriu-zis (înregistrarea video), primiți acces pe platformă și la fișierul audio cu meditația ghidată susținută de Alexandru în timpul webinarului.

Înscrierea se face exclusiv pe site/aici, adăugând webinarul în coș (vezi butonul de mai jos), selectând modalitatea de plată cu card sau prin transfer bancar (către Canal 33 Network SRL, cont în RON RO66INGB0000999903985259), și apoi plasând comanda.

Cei din diaspora pot plăti suma de 24 Euro în contul în Euro al Canal 33 Network SRL, RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

În cazul în care faceți plata prin transfer bancar, fie în RON fie în Euro, vă rugăm să trimiteți dovada plății pe email la contact@schooloflight.ro.

După efectuarea plății cu card sau după primirea dovezii plății prin transfer bancar, veți fi înrolat/ă pe platforma online School of Light, de la care primi un email de bun venit, cu invitație pentru setarea propriei parole cu care veți accesa webinarul pe platformă. Vă rugăm să vă verificați cu atenție inboxul și secțiunea spam, pentru a identifica emailul respectiv.

Categorie: