fbpx

Rănile Iubirii și Vindecarea Lor (webinar)

300,00 lei TVA inclus

De ce majoritatea relațiilor de cuplu eșuează, sau nu sunt așa cum ni le dorim, chiar dacă pe măsura ce trece timpul devenim mai înțelepți, accesăm mai multă cunoaștere, și chiar facem eforturi pentru ca relația să funcționeze? Pentru că fiecare relație pe care am avut-o anterior în viața noastră lasă urme, răni ce rămân deschise, fie pentru că nu le conștientizăm suficient, fie pentru că nu am știut sau putut să le vindecăm, înainte de a începe o nouă relație. Și aceste răni emoționale sunt vulnerabilități în viața de zi cu zi în noua relație, ne fac să reacționăm din rană, atunci când ne confruntăm cu situații ce ne activează aceste răni, și astfel să nu gestionăm situațiile apărute în cel mai bun mod.

Pentru a da o șansă reală relației tale de cuplu, actuală sau din viitor, Alexandru Răducanu a dezvoltat și susținut un webinar în care abordează toate rănile de iubire (de la părinți, adulți, influenți, relații romantice și/sau erotice, relația cu noi înșine) și în care le lucrează prin meditații ghidate, pentru a nu mai reacționa din răni cu partenerul de cuplu din prezent (sau din viitor). Acordă-ți și tu șansa unei relații pe o fundație “curată”, solidă!

Webinarul se accesează online, după achiziție, și include cele 2 părți video precum și fișierele audio ale meditațiilor de lucru din timpul webinarului.

Categorie: