fbpx

E momentul să te reîndrăgostești

E 1 martie. Și am un cadou important pentru tine. Ți-l voi oferi la final. Întâi, o mică introducere.

În 2020, de ziua mea de naștere, am ales să merg la o tânără foarte hăruită în a citi cărțile de tarot, ca un fel de auto-cadou de ziua mea. Nu îmi amintesc dacă știa cine sunt sau nu, dacă mă știa “de la televizor” dar ceea ce putea ști la nivelul anului 2020 nu era mare lucru, eram încă foarte la începutul călătoriei mele ca și Călăuză. Ce a văzut această tânără în cărți la acel moment e că am potențialul și destinul de a schimba ceva ÎN LUME în domeniul relațiilor de cuplu și a felului în care exprimăm iubirea. Dacă va avea sau nu dreptate ne va arăta viitorul.

Am folosit cei 3 ani și câteva luni care au trecut să îmi testez toate limitele sufletului și inimii, (sau i-a folosit Viața, aruncându-mă sufletul, mintea, si inima în foc, iar trupul într-un program spartan) să îmi dau voie să descopăr și cresc masculinul, dar să dau voie femininului si sensibilității să își păstreze locul lor. În acești ani am creat câteva programe transformaționale în domeniul relațiilor. Dar mă pregătesc să creez ACEL program care va schimba lumea relațiilor pentru totdeauna. A fost nevoie să închid un cerc cu mine, cu viața mea, pentru a putea să îmi asum asta. Încă nu îl am gata. Nici măcar început. Dar am un dar important pentru tine.

Astăzi, de 1 martie, am ales să scot de la vânzare cel mai bun program al meu destinat relațiilor de cuplu și să ți-l ofer complet gratuit. “Cantonamentul relațiilor – atingerea împlinirii în cuplu” îți va fi oferit pe parcursul lunii martie complet gratuit și fără nici o obligație.

E momentul să te reîndrăgostești. De tine. De cine ai fost. Și mai ales de cine vei deveni. Iar atunci, lumea întreagă se va îndrăgosti de tine.

Găsești grupul dedicat pentru a accesa cursul este aici: https://t.me/CantonamentulRelatiilor

Share, if you care to share love in the world.

RA