fbpx

10 oameni toxici pe care îi susții energetic

1. Cel care adoră să ai o datorie financiară la el, și te sabotează la nivel subconștient să nu fii capabil să o plătești înapoi, doar pentru a-și păstra accesul la viața ta și a te hărțui, hrănindu-se astfel cu ceea ce tu pierzi sau oferi la nivel energetic, în cadrul acestui proces.

2. Cel care știe să te facă să te simți vinovat pentru că viața ta e mai bună decât a lui, justificând astfel să ceară de la tine lucruri pe care nu le merită și pentru care nu a făcut vreun efort, ca și cum i se cuvin, doar pentru că situația ta e mai bună ca a lui, în orice aspect al vieții (bani, iubire, influență, elevare, timp liber, contacte, etc).

3. Cel care te critică văzând acel 1% care nu e OK din ceea ce faci, cu justificarea că îți vrea binele tău sau binele proiectului sau inițiativei tale.

4. Cel care te atacă, știind că dacă răspunzi în orice fel, inclusiv atacând înapoi, sau aplicând orice tehnică defensivă (scuză, fugă, contra-argument, etc), pierzi energie dându-i atenție și permițându-i acces în viața și energia ta.

5. Cel care abuzează de relația de prietenie sau de cuplu pentru a muta în brațele tale sarcini, cu justificarea că ”asta e treabă de bărbat” / ”asta e treabă de femeie”.

6. Cel care știe doar să se folosească de tine, dar este foarte vexat la orice cerință venită din partea ta, contând exclusiv interesul lui.

7. Ipocritul care te sărută pe obraz precum Iuda, dar îți fură munca, ideile, resursele cu nonșalanță, și nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.

8. Cel care îți lasă în decurs de 10 minute mesaje pe toate platformele și căile posibile și imposibile, pentru că are o cerință de la tine și vrea răspuns ”urgent” pentru subiecte non-urgente și pentru care nu s-ar întoarce pământul cu susul în jos dacă ai răspunde a doua zi sau peste câteva ore.

9. Cel care nu înțelege că a fi în viața ta este un privilegiu, nu un drept, că nimic nu se cuvine nimănui în viață, și că totul se merită pe lumea asta.

10. Cei care își permit să îți jignească munca, cu aura superiorității, pentru că știu ei mai bine cum e cu gaura din gogoașă.

La toate aceste lucruri recomand o inchidere energetică totală, rezolvat în plan concret orice situații sunt de rezolvat / descurcat / închis, și ura și la gară. Block / delete/ erase.

RA, fondator School of Light
schooloflight.ro