fbpx

Când crezi că nu mai poți, mai poți

Sunt la 2 zile distanță de cel mai lung talk-show din lume. A însemnat 73 de ore în direct, continuu, și aproximativ 100 de ore treaz, întrucât nu am putut dormi deloc nici noaptea dinaintea maratonului.

Dat fiind contextul din societate, unii m-au sfătuit prietenește să renunț, să amân, să contramandez. Mă bucur că mi-am urmat instinctul și am mers mai departe.

A rezultat un program de televiziune excepțional, care va rămâne în istorie, prin energia lui, prin invitații lui, prin vibe-ul de pozitivitate într-un context sumbru.

Sunt profund impresionat și recunoscător pentru implicarea excepțională a colegilor mei de la tehnic, pentru fiecare dintre cei care au participat în program, și pentru prietenii care m-au susținut de la distanță cu energia lor și gândurile lor bune! Împreuna, am făcut istorie! Să bați un record mondial (și l-am bătut cu 10 ore, nu cu 10 minute), e întotdeauna ceva care ne dovedește măreția spiritului uman și faptul că putem realiza lucruri care par ”imposibile”.

Închei, îndemnându-vă să nu vă mai lăsați antrenați în a consuma știri negative. Luați-vă măsurile de siguranță, dar continuați-vă viața. Continuați să lucrați la proiectele voastre, la visele voastre. Căutați soluții alternative pentru a vă continua munca, afacerea, prieteniile. Este singurul mod în care putem să învingem.

Personal, mă voi refocusa pe a ajuta la rezolvarea pe fond a situației cu acest virus, alături de alți lucrători de lumină. Trebuie să tratăm acest moment cu realism și luciditate, dar fără teamă, și să continuăm să lucrăm în plan subtil pentru anihilarea acestui virus. Să lăsăm autoritățile să facă treaba lor, iar aceia care au cunoaștere și dorință, să susținem vindecarea. Ea se va realiza. Viața învinge întotdeauna. Ține însă de înțelepciunea noastră să schimbăm butonul telecomenzii, să nu ne lăsăm angrenați în frică. Doar credința, iubirea, speranța ne pot susține în ceasurile de încercare. Și putem ieși din această încercare mai frumoși, mai luminoși, mai puternici. Unii au spus despre maratonul meu că ”țara arde și unii umblă după recorduri”. Nimic mai greșit. Nu am căutat să obțin o glorie personală, ci să demonstrez exact când lumea întreagă era mai înfricoșată și îndoită de posibilitățile ei, că spiritul uman poate triumfa asupra adversității și materiei și legilor fizicii. În opinia mea, este cel mai eficient mesaj de optimism și speranță pe care îl puteam oferi lumii întregi.

Prietenul tău,
Alexandru