fbpx

Nu te îndrăgostești de partener, ci de o parte din tine

Imaginează-ți că ești un brad de Crăciun, cu sute de luminițe și ornamente. Unii oameni, prin energia lor, au capacitatea de a ACTIVA unele din aceste luminițe și ornamente, alții altele. Unii te fac să “te aprinzi” cu toate deodată, alții doar fac să pâlpâie timid un beculeț. Sunt și cei care îți “ard instalația”, te lasă în beznă total. Funcție de acest impact energetic, tu traduci aceste “activări” în stări emoționale. Atunci când cineva îți aprinde toate becurile, simți că te-ai îndrăgostit. Dar nu te-ai indrăgostit de el / ea. Te-ai îndrăgostit de tine, de acea stare care e în tine, e o ipostază a ta.

Tradițional, starea de îndrăgostire nu durează mult. Începi să îl cunoști pe celălalt așa cum e, nu cum ai proiectat în fantasmele tale, și încep reproșurile, dez(amăgirile), lupta pentru control și pentru putere.

A schimba partenerii în speranța că vei găsi “persoana potrivită”, nu va rezolva nimic. Vei găsi doar cu ce ai plecat la drum: pe tine – reflectat doar în alte oglinzi (alți parteneri). Mai devreme sau mai târziu vei ajunge în același punct de care ai fugit.

Cel mai important lucru în domeniul relational este, în opinia mea, procesul de conștientizare, vindecare de trecut și lucrul cu noi înșine. Spre deosebire de mulți facilitatori care oferă oamenilor doar cunoștințe și instrumente psihologice (emotionale), extrem de utile de altfel, eu ofer în programele mele și instrumente ENERGETICE și SPIRITUALE, făcând procesul mult mai profund și eficient.

Am ales, ca și cadou de primăvară, să retrag de la vânzare cel mai bun / apreciat program relational, Cantonamentul Relațiilor, și ti-l ofer complet gratuit și fără nici o obligație, pe parcursul lunii martie. Găsești link aici: https://t.me/CantonamentulRelatiilor

Am ales să fiu Primăvara din viața ta. Poți fi și tu pentru alții, dând share la acest mesaj.

RA, fondator Canal 33 & School of Light