fbpx

Nu mai asculta profeții sumbre, TU îți creezi realitatea

Au apărut diverse persoane care fac diverse profeții despre ce se va întâmpla, și care spun că în perioada ce va urma ne așteaptă un viitor foarte negru. Este acest viitor posibil? Da, este posibil, am accesat la nivel subtil niște informații și există niște variante de viitor atât de sumbru cum nu a mai trecut omenirea NICIODATĂ în istoria ei, și îmi măsor bine cuvintele.

Însă o variantă de viitor, pe care o persoană cu daruri sau claruri o poate accesa nu înseamnă ca se va și întâmpla. Inclusiv această ”vedenie” / premoniție poate face parte dintr-o formă de agresiune asupra mentalului colectiv. Cei care au aceste daruri și văd aceste lucruri sunt cel mai adesea onești și bine intenționați, dar chiar și ei pot fi induși în eroare de forțe spirituale și energii care doresc să ne mențină într-o vibrație a fricii. Cu cât mai mult vom asculta astfel de scenarii, cu atât mai mult le vom da energie și le vom materializa.

Nu uita că cel mai puternic adevăr este că TU ÎȚI CREEZI REALITATEA. Aceasta este asemănarea ta cu Dumnezeu. Aspectul creator al ființei tale și faptul că prin propriile tale gânduri, emoții și energii îți creezi efectiv realitatea. Iar realitatea colectivă este un vector al creațiilor noastre individuale.

Mută televizorul pe programe benefice, nu mai citi nimic ”apocaliptic”. Informează-te scurt cu privire la realitățile economice, politice și medicale și în rest lucrează la crearea realității tale.

Va fi o recesiune economică? Cel mai probabil da, pentru mulți oameni. Dar nu pentru TOȚI. În care parte vei fi depinde de punctul tău de atracție, de locul în care îți este energia, și funcție de asta de viteza, eficiența și inspirația cu care îți iei deciziile și felul în care alții iau decizii cu privire la tine.

Și pentru că eu sunt o persoană foarte practică, întotdeauna ofer INSTRUMENTE concrete de lucru, walk the talk. Pentru partea de prosperitate, un instrument puternic este ceea ce poti accesa acum prin cursul meu Măiestrește Energia Prosperității care începe luni, 6 aprilie.

Prietenul tău, Alexandru