fbpx

Nu vă duceți după fentă

Aceasta este o vreme în care circumstanțele exterioare ne forțează ca toată atenția si energia și focusul nostru să fie pe corpul fizic și pe nevoile de bază, de supraviețuire: supraviețuirea ta fizică și a familiei tale, a slujbei tale, a afacerii tale. Rațional și emoțional ești in diverse faze de acceptare versus conflict a măsurilor și limitărilor impuse de autorități, sau a bulling-ului online al celor care se auto-intitulează milițieni ai noii pandemii și transmit mesaje foarte agresive oricui li se pare că își exercită o libertate oarecare, în limitele legii.

Mesajul meu este să acceptați rapid și total toate aceste transformări, să nu vă mai cramponați în ele, să nu mai opuneți nicio rezistență. Acceptați toate schimbările, acceptați si respectați toate restricțiile, faceți tot ce este de făcut pentru corpul vostru, compătimiți noua generație de bulling, pentru că frica lor le dictează agresivitatea. Acceptați si respectați tot ce spun autoritățile complet și total. Acceptați toate schimbările complet si total. În felul acesta rezolvați aceasta parte cu minimum de timp si energie. Și vă rămâne energie să vă reîntoarceți și reorientați către Spirit, către Divinitatea din voi, către lumina din voi, pe care să o creșteți și îmbogățiți. Cu cât mai multă energie spirituală veți atrage, cu atât veți fi mai bine echilibrați și protejați și cu atât viața voastră va fi mai frumoasă, oricare ar fi privațiunile concrete. Vor trece. Dar după ce vor trece, contează ce va rămâne si cine veți fi voi, cel care rămâne. Dacă lumea întreagă o veți avea la picioare, dar vă veți pierde sufletul, la ce vă va folosi?

Așadar, nu va duceți după fenta. Nu vă lăsați absorbiți în spirala fricii. Nu mai consumați știri negative. Informați-vă scurt și atât. Folosiți minimul necesar de energie pentru supraviețuire. Astfel încât să puteți să reproiectați energie în iubire și spre legătura cu Dumnezeu, cu Universul, cu Iubirea. Nu vă rupeți de ceilalți oameni și nu faceți din ei dușmanul vostru. Iubirea de aproapele e lecția numărul unu a vieții. Ok, fără gesturi fizice, fără apropiere fizică, dar rămânând în iubire, nu în frică sau agresivitate.

Prietenul tău,

Alexandru