fbpx

Spiritualitatea a devenit o chestiune de supraviețuire personală

Ne aflăm de jumătate de an într-una dintre cele mai provocatoare perioade ale omenirii, iar această perioadă va mai dura, cel mai probabil, încă niște ani. În fiecare țară, de la caz la caz, funcție de interesele politice, militare, financiare, fiecare guvern / putere politică manipulează cifrele și știrile, pentru că politicienii au obținut instrumentul perfect cu care să manipuleze masele: amenințarea cu moartea. La adăpostul ei, pot face, pretinde, cere orice, și oamenii se supun. Unii abuzează de această situație mai mult, alții mai puțin, unii se dovedesc niște lideri care sunt preocupați de popor, alții doar niște despoți sociopați sau niște bișnițari.

Întrebarea este ce facem noi, oamenii? Cum supraviețuim niște ani în această eră post-al-treilea-război-mondial, un război bio-informațional? Este clar că nu putem lupta cu această situație: pe de o parte virusul este real și există riscul real ca până la urmă să omoare 1% din populația globală, adică 70 de milioane de oameni, iar pe de altă parte, politicienii impun legi marțiale care ne modifică radical viața, relațiile, afacerile, drepturile și libertățile, și vom fi sub diverse sancțiuni în orice situație de împotrivire – mergând până la închisoare (impusă deja în unele state / regiuni). Cum facem ca la capătul unor ani de trăit cu aceste restricții și legi să nu dispărem și noi, restul de 99% pe care nu ne va omorî virusul, în caz că ne vom număra printre aceștia, și nu printre cei 1%? Există un risc real ca omenirea să ajungă să înfometeze de moarte pe cei 99% cu pretextul de a-i salva pe cei 1% și în final să murim cu toții. Dar asta este varianta extremă. Probabil că nu se va ajunge aici. Probabil că omenirea va găsi căi de supraviețuire, pentru a produce cele necesare vieții biologice.

Cum vom supraviețui însă psihologic și emoțional acestor ani de presiune psihică uriașă, de modificare radicală a ceea ce putem sau nu putem face ca activități umane. Suntem literalmente într-o pușcărie globală, în care gardienii ne dau voie să facem anumite munci după program, să avem dreptul la un timp de ieșit afară, după program, să ieșim din pușcărie cu bilet de voie, să primim vizitatori doar la vorbitor, după un geam. Realizați că aproape toate regulile seamănă cu cele dintr-o pușcărie reală. Prin urmare, să nu ne auto-iluzionăm: SUNTEM într-o pușcărie reală, globală. În care se pare că vom fi ținuți întemnițați niște ani. Gardienii ne pot reduce orice fel de drepturi și libertăți EXTERNE: unde avem voie să mergem, ce avem voie să facem. Dar nu au nici o putere față de libertățile noastre INTERNE.

Singura noastră șansă de salvare ca oameni este să folosim lumea interioară, să plonjăm în interiorul nostru, în conexiunea cu Dumnezeu, cu lumina, cu frumusețea din noi și să ne hrănim ființa din această conectare, din această lume, și să alchimizăm în ea toate frustrările, toate neputințele, toate interdicțiile. Doar așa ne vom putea menține sănătatea mentală și emoțională, și doar așa vom supraviețui ca oameni, nu ca zombi. În plus, la finalul acestei perioade, vom ieși niște oameni mult mai puternici și mai frumoși, vom avea mult mai multe de dăruit celorlalți și vom aprecia mai mult fiecare clipă de viață, de natură, de libertate. Au fost preoți și călugări sau oameni de cultură care au făcut zeci de ani de pușcărie și au ieșit de acolo perfect sănătoși, pentru că au menținut conectarea cu Dumnezeul din ei, pentru că biserica le era interzisă (ca și acum). Spiritualitatea nu mai este o chestiune de alegere, este o chestiune de supraviețuire.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că această situație m-a prins în această etapă a vieții mele, când sunt atât de lucrat, atât de experimentat, atât de puternic, atât de pregătit pentru a servi. Dacă s-ar fi întâmplat acum 5 ani, sau chiar și acum 2 ani nu aș fi fost pregătit. Dar azi sunt. Voi susține energetic și spiritual câți oameni va fi nevoie, dacă asta va cere viața de la mine, voi susține milioane, sau, la nevoie, miliarde. Sunt pregătit să traversez acest deșert alături de voi. Whatever it takes. La final vom ieși la liman, și vom ieși ca niște diamante șlefuite. Dacă vrei să crești alături de mine, prin cursurile mele, vezi detalii pe schooloflight.ro.

Fii binecuvântat!

RA, fondator School of Light