fbpx

7 Aspecte ale ascensiunii tale de care nimeni nu vorbește

1. Ascensiunea ta (spirituală, relațională, financiară, socială), nu va fi lineară, prin urmare nu te aștepta să faci progrese simetrice raportate la perioada de timp. Vor fi perioade de platou, în care vor trece luni sau ani și poate ți se va părea că nu faci progrese, însă este critic să continui să lucrezi, să faci eforturi. Iar apoi, dintr-o dată se aliniază planetele și faci câte un salt important, ai o revelație, ți se deschide un drum, apare o persoană cheie care te sprijină în drumul tău.

2. Pe măsură ce urci nu vei scăpa de probleme, așa că renunță la această așteptare. Singura diferență e că vor fi alte probleme. Se va schimba natura lor. Și vei avea alte mijloace sau instrumente să le rezolvi.

3. La începutul ascensiunii tale, va fi 90% efort și 10% inspirație. Când te apropii de vârf, proporția se inversează. La început, trebuie să te agiți mult cu A FACE pentru a obține rezultate, dar la final ceea ce va conta este A FI. Vei începe prin a lucra cu oameni, cu obiecte, cu experiențe, cu fapte, și vei sfârși prin a încheia lucrând cu stările tale. În continuare va fi nevoie de acțiune concretă, dar în cantitate mult mai mică, și cu mult mai puțin efort.

4. Vei întâlni tot mai multă invidie și orgolii și ego, pe măsură ce ascensionezi. Dacă te aștepți să întâlnești doar oameni mai buni vei fi dezamăgit. Chiar și oamenii mari au propriile lor micimi ale personalității. Puțini vor să vadă ascensiunea altuia, majoritatea o acceptă dacă merg alături de el, ca tovarăș de drum (discipoli sau parteneri). Așa că, nu te aștepta întotdeauna la o mână întinsă, ci uneori la o eventuală piedică pusă în calea ta, sau un brânci dat la momentul oportun. Fii vigilent. Evită să arăți oricui ce poți cu adevărat. Păstrează cele mai importante lucruri doar pentru cei mai apropiați oameni, iar unele doar pentru tine și Dumnezeu.

5. Când ești cu adevărat în flux, totul curge către tine cu o viteză amețitoare în care pur și simplu nu apuci să procesezi și să te bucuri de câte materializări și realizări ai. Dar a fi în flux e o stare de grație pe care o vei trăi rar. Nu sta să aștepți fluxul. Muncește. Rezultatul adus de efort e singurul pe care te poți baza. Când vine fluxul peste tine, doar primește și conștientizează. De multe ori stările de flux sunt aduse de eliberări: când scoți accelerat din experiența ta oameni și situații care te țineau ”legat”.

6.  Nu toți oamenii pe care îi vei întâlni pe cale sunt cu adevărat căutători sau maeștri. Unora doar li se pare cool să stea pe o culme și să își facă poze. Acumulează dar nu dețin, doar pozează. Pentru ei totul este o poză. Uneori o poză care le aduce profit: atenție, bani, admirație. Nu au ajuns unde sunt din convingere, ci doar dintr-o nevoie, și nu vor ajunge niciodată în vârf. Nu pentru că nu ar putea neapărat, dar pentru că nu vor face niciodată efortul de escaladă. Transpirația nu este printre pasiunile lor în viață. Se vor opri la belvedere. Oferă suficiente recompense cu minimum de efort.

7. Starea pe care o ai stând pe culme este singura și poate cea mai importantă recompensă pe care o vei avea în viață. Nu oameni, nu realizări, nu bani, nu aplauze. Vei sta acolo, pe culme, tu cu sufletul tău și cu Dumnezeu, în tăcere, și aceasta va fi cea mai magică clipă pe care o vei trăi. Nu poate fi explicată în cuvinte, trebuie trăită.

Dacă vrei să crești alături de mine, prin cursurile mele, vezi detalii pe schooloflight.ro.

RA, fondator School of Light
www.facebook.com/alexandruraducanuRA
Grup de Telegram: https://t.me/schooloflight33