fbpx

7 lucruri pe care să nu le regreți în viață

1. Că ai iubit oamenii nepotriviți. Iubirea nu se pierde niciodată, așa cum apa pusă la rădăcina unui copac uscat nu se irosește. A iubi este actul suprem de emisie și dăruire și spune ceva despre tine. Ce face celălalt cu iubirea ta, spune ceva despre el, nu despre tine. În plus, cum să cunoști omul potrivit, fără a experimenta nepotrivirea?

2. Că ai visat prea mult. Chiar dacă până acum unele vise au rămas simple dorințe, ele ți-au permis cel puțin să treci mai ușor prin viață. Fără vise, viața e mult mai sumbră și apăsătoare. În plus, nu știi care este clipa când apa vine și la moara ta.

3. Că ai ales greșit. Orice alegere a fost cea mai bună pentru tine, la momentul la care ai făcut-o. Chiar dacă acum ai alege altfel, nu te mai acuza. Acum ești alt om. Împuternicește-te să alegi acum altfel.

4. Că ai pierdut timpul. Timpul trecea oricum, orice ai fi făcut. Acum ai fi tot în această zi și an al vieții tale, eventual cu alte amintiri. Singura întrebare valabilă este ce vei face cu ziua de azi.

5. Că nu ai acumulat destul. Atâta timp cât ești bine, ai cea mai mare bogăție care există pe lumea asta: șansa de a face azi orice îți dorești, orice alegi, orice visezi. Este singura bogăție de care ai nevoie. La ce ți-ar folosi să ai totul, și să nu mai poți alege nimic, pentru că ți-ai pierdut sănătatea, libertatea sau chiar viața?

6. Că nu ai acționat mai mult, sau mai repede. Ești fix în punctul perfect al vieții tale, oricât de greu i-ar fi conștiinței tale să accepte asta, datorită circumstanțelor din viața ta. Ești în punctul perfect pentru a deveni tu însuți, a te accepta, a te integra în totalitate, a-ți asuma destinul și măreția sufletului. Nu aveai cum să grăbești acest pas. El este acum, în clipa asta, când citești aceste rânduri. Le citești pentru că la nivel subconștient ești pregătit pentru ele. Acum este momentul tău!

7. Că nu ai evoluat suficient. Acesta este doar un gând al minții tale. La nivel de spirit ești deja totul, știi deja totul, poți deja totul. Pentru a manifesta, trebuie doar să crezi. Este atât de simplu și în același timp este cea mai grea lecție a evoluției tale în trup. Îndrăznește. Eu sunt aici pentru a te susține. Asta este alegerea și menirea mea și darul meu pentru tine.

RA, fondator ”School of Light” (SOL)
schooloflight.ro