fbpx

7 Semne că este partenerul ideal pentru tine

1. Când te gândești la el, îți apare în mod involuntar un zâmbet pe față. Trupul ți se relaxează. Pulsul iți crește. Este semnul pe care ți-l transmite trupul tău, că este omul potrivit.

2. Când îl întâlnești, inima ți se ridică în gât de bucurie, de parcă ar vrea să-și ia zborul, plutești pe ultimii pași, te topești în îmbrățișarea lui. Este semnul pe care ți-l trimite inima ta că a întâlnit inima pereche.

3. Când dormiți împreună, te trezești odihnita, cu mintea limpede, cu o stare de ușurință, expansiune, putere. Este semnul pe care ți-l dă energia ta subconștientă, că energia lui îți e benefică.

4. Când te privește, îți privește profund ochii, nu formele, de parcă dincolo de ei ar căuta toate misterele universului și toate bucuriile vieții. Este semnul pe care ți-l dă fereastra sufletului tău că celălalt suflet este cel potrivit.

5. Este capabil să te țină îndelung de mână, sau în brațe, și să tacă. Cu minutele sau cu orele. Este semnul că prezența ta îi e de ajuns și semnul pe care ți-l dă non-temporalitatea din el că simte și trăiește non-temporalitatea din tine: prezența ta.

6. Are pentru tine un nume de alint care denotă admirație, fascinație, adorare, nu un diminutiv caraghios și amuzant. Este semnul pe care ți-l dă Cuvântul său că el este cel așteptat.

7. Te invită să faceți împreună activitatea cea mai importantă, semnificativă sau sfânta pentru el, oricare ar fi aceea. Este semnul pe care ți-l dă spiritul lui că locul tău este deja în Centrul său.

RA, Fondator School of Light (SOL)
schooloflight.ro