fbpx

7 reguli importante în schimbul tău energetic cu oamenii

1. Caută să fii în permanență conectat cu Sursa și să devii sursă. Altminteri, oricâtă energie, bani, răbdare, iubire ai avea, ca om, ceilalți te vor secătui, nu le va fi niciodată de ajuns.

2. Dacă cineva te concurează într-un mod neloial și pare o amenințare pentru tine și situația ta, în loc să cauți să te lupți cu el la acel nivel, caută să ridici ștacheta de zece ori. Adică un zero în plus. Nu cu 10% și cu 1000%, de zece ori. Și fă ce ține de tine să atingi acest de zece ori. De la etajul zece, acel om nu va mai conta și nu îți vei mai consuma energia să te enervezi de practicile lui neloiale. Pur și simplu, ești prea sus. Și nu va putea urca după tine la nesfârșit. Undeva i se va termina benzina, oricât ar încerca să te copieze sau saboteze.

3. Caută să fii aliniat și împăcat cu tine în orice decizie privind alți oameni și ceea ce ei vor de la tine. Ești singurul căruia îi va păsa cu adevărat și până la capăt de ceea ce simți tu. Toți ceilalți vor fi cel mai adesea mult mai interesați de cea ce simt ei decât de ceea ce simți tu, de ceea ce ei au nevoie, de ceea ce ei își doresc. Este despre ei, nu despre tine. Tu ești doar o unealtă. Dacă nu ești tu, va fi următorul în rând.

4. Caută să aduci vindecare și mai ales iluminare oamenilor, este cel mai mare dar pe care îl poți face cuiva, mai ales dacă doar îl asiști în această vindecare sau iluminare, nu cauți să faci munca în locul lui. Este singurul cadou care traversează eternitatea. Orice altceva faci pentru oameni va fi perisabil și trecător.

5. Preferă să plătești în bani decât în suflet. Starea ta este mult mai importantă decât banii. Uneori, prețul plătit în bani ca să scapi de cineva din viața ta, să închizi comerțul tău cu el este foarte mic, raportat la otrava pe care ți-ar vărsa-o în suflet dacă l-ai mai ține
în preajmă.

6. Oamenii din jur sunt oglinzile tale, vor răspunde exclusiv la emisia și energia ta. Dacă îți modifici emisia, reacția lor se schimbă în mod ”magic”.

7. Învață că ești responsabil doar pentru sufletul tău. Ceilalți pot fi însoțitori pe drum, o vreme. La final, doar tu vei da socoteală pentru viața ta, iar cel mai dur judecător al tău vei fi tot tu. Nu justifica prin alți oameni ceea ce ai ales, făcut sau renunțat în viață. Niciodată un alt om nu poate fi obiectivul tău final sau argumentul ultim, și fii sigur că nici tu nu ești pentru ei. Caută să fii bucurie pentru ceilalți, caută să fii dar, însă asumă-ți că în cele din urmă, ești singurul responsabil și creator al vieții tale. Asumă-ți dumnezeirea din tine.

RA, Fondator School of Light
schooloflight.ro